Solari: Ez történik, ha nem tudod lezárni a mérkőzést

A Real Madrid vezetőedzője, Santiago Solari így értékelte a Villarreal elleni döntetlent.

Csalódást keltő döntetlen: „Ez történik, ha nem tudod lezárni a mérkőzést. Amellett, hogy nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket, azt is megemlíteném, hogy az ellenfelünk sokkal magasabban kezdett letámadni a mérkőzés utolsó 30 percében, valamint hogy Bale kiválásával jelentősen meggyengültünk a támadóharmadban. Ez mind hozzájárult a mai végeredményhez. Ha nem szerzel gólt, azzal azt is kockáztatod, hogy az ellenfél kiegyenlít.”

A bajnokság: „Mit is mondhatnék? A végsőkig küzdeni fogunk a liga megnyeréséért. Ma egy ponttal vagyunk kénytelenek távozni, de a következő mérkőzésen ismét harcba szállunk a győzelemért.”

Isco: „Kiválóan játszott, abszolút elégedett vagyok a teljesítményével. A jövője? Felesleges mindig erről kérdezgetnetek. Ugyanolyan értékű tagja a keretnek, mint a többiek, és tiszteletet érdemel azért, amit eddig tett a klubért.”

Marcelo gyenge teljesítménye: „A Villarrealnak kiváló és gyors játékosai vannak a jobb szélen, mint Samu. Nyilvánvaló, hogy bármelyik ellenfelüknek képesek problémákat okozni.”

Cserék: „Bale kapott egy rúgást még az első félidőben, nem tudta folytatni, így az ő esetében kényszerű döntést kellett hoznom. Modrić nagyon elfáradt, nemrég meg is volt fázva, lázas volt. Ezeket figyelembe véve, elégedett vagyok a teljesítményével. Vannak olyan játékosok a keretben, akik képesek pótolni őt, ahogy azt ma Valverde is tette, még ha ő nem is aranylabdás. Ami Kroos lecserelését illeti, Viníciust azért hoztam be, hogy a sebességét kihasználva megpróbáljuk megnyerni a meccset.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK