Mourinho: „A Madrid?…

Mourinho: „A Madrid? Az újságok mondanak dolgokat. Jelenleg senkivel sem tárgyalok. Ha egy edző visszatér, az azért van, mert valami pozitív dolgot vitt véghez korábban. Ezt éreztem, amikor megérkeztem a Chelsea-hez. Ha egy szakember visszatér vagy felajánlják neki a visszatérést, az óriási megtiszteltetés. Ez nem zsákbamacska, a klub megpróbál egy olyan edzőt vagy játékost megszerezni, akit már ismer, aki már volt ott és ha megkeresik, akkor ezt azért teszik, mert ismerik az értékét.”

Forrás: cmjornal.pt
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK

Modrić szerződéshosszabbítása

José Luis Sánchez (újságíró): “Modrić egy pillanatra sem gondolkodott el azon, hogy Szaúd-Arábiába igazoljon. A következő szezon végén a Real Madridból szeretne visszavonulni. Türelmes, az idény végéig vár a klub ajánlatára.”

LaLiga feljelentés rasszizmus

Tekintettel a vasárnapi El Clásicón Vinícius Jr-t ért rasszista bekiabálásokra, a LaLiga feljelentést tett a barcelónai illetőségű közigazgatási bíróságon. Ez immáron a nyolcadik eljárás, amely a Real Madrid brazil szélsője ellen irányuló, fajgyűlölő megnyilvánulások miatt indult.

Antonio Blanco

Antonio Blanco, a Real Madrid utánpótlásában nevelkedett játékos: “Zidane volt az, aki megadta nekem a lehetőséget, aki bizalmat szavazott. Azt gondolom, hogy rászolgáltam erre a bizalomra, sikerült megmutatnom, hogy készen állok az első csapatra. Azonban Ancelotti érkezésével megváltozott a helyzet. Hiányzott a folytonosság, én pedig nem akartam a padot koptatni. A fejlődésem és a jobbá válásom érdekében kénytelen voltam távozni.”