Casemiro: Tudjuk, hogy javulnunk kell

Három Real Madrid-játékos nyilatkozott a Leganés elleni második kupameccset követően.

Casemiro
A találkozó értékelése: „Elveszítettük a mérkőzést, de sikerült továbbjutnunk. Az első félidőben hiányzott a mélység a csapatból, de később sokkal jobbak lettünk meglátásom szerint. Az ellenfél szurkolói fantasztikusak voltak, megnehezítették a dolgunkat, de összességében mi voltunk azok, akik irányították a találkozót. A párharc kimenetele egyetlen percig sem volt kérdéses. Amikor pályára lépünk, a célunk mindig a győzelem, de őszintének kell lennünk: nem vagyunk jó formában. Mostantól minden meccset meg kell nyernünk az ellenfél kilététől függetlenül, és az összes sorozatban.”

Munka: „A munkamorállal sosincs gond ennél a csapatnál, az pedig előbb-utóbb mindig kifizetődik. Ahogy mondtam, mi is tudjuk, hogy javulnunk kell.”

Nacho
A mérkőzés: „Nem ez volt a legjobb meccsünk, de továbbjutottunk, ami az elsődleges célunk volt. A szurkolóknak meg kell érteniük, hogy néha szükséges pihentetni a kulcsjátékosokat, hiszen ezen kívül még két versenysorozatban is érdekeltek vagyunk, ahol minden meccsen a maximumot kell nyújtanunk. Ma belefért a gyengébb teljesítmény is. Rengeteg a sérültünk és nem a legjobb tudásunk szerint játszunk, valami hiányzik, ugyanakkor még rengeteg meccs van hátra, bőven van idő fejlődni. Az elmúlt évek a legjobbak voltak a Real Madrid történetében, nagyon nehéz lenne folyamatosan azt a szintet hozni, pláne megdönteni.”

Isco: „A teljes keret támogatja őt ebben a helyzetben. Továbbra is rendkívül keményen dolgozik, és úgy látom, hogy a kevés játéklehetőség és az újságírók rosszindulatú pletykái sem képesek elvenni az önbizalmát, szerencsére. Nagyon fontos játékos a Real Madrid számára, hamarosan remélhetőleg ismét csúcsformában tudja segíteni a csapatot.”

Cristo
Vereség: „Mindent megtettünk annak érdekében, hogy tiszta lelkiismerettel hagyjuk el a pályát. Minden csapat a győzelemért játszik, ma ezt nem sikerült kiharcolnunk, de megvizsgálhatjuk, hogy mely területeken kell fejlődnünk a jövőben. A játékstílusom? Minden futballista mást képvisel a pályán, de természetesen elsősorban azt próbálom megcsinálni, amit Solari kér tőlem, például a védelem mögé való befutásokat. Az edző bízik bennem, ez számomra nagyon fontos, én pedig próbálom a legtöbbet kihozni a lehetőségeimből.”

Vinícius és Isco: „A topjátékosokkal nagyon könnyű megtalálni a közös hangot. Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek, és ilyen labdarúgókkal léphetek együtt pályára. Remekül érzem magam. Isco ügye? Az ilyen kérdésekben mindig az edzőé az utolsó szó.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK