L’Équipe: Hazard a Madridé!

Fontos fejlemények Eden Hazard ügyében. Francia hírek szerint a belga támadó már biztosan a Real Madrid játékosa lesz a következő idénytől, ennek tényét pedig hamarosan be is jelentik.

A francia L’Équipe a mai napon megírta, hogy Eden Hazard már biztosan a Real Madridba igazol. A belga támadó köztudottan Zinédine Zidane egyik kedvelt célpontja, ráadásul az elmúlt években a játékos is többször kifejezte a Real Madrid iránti érdeklődését. Ha a hírek igazak, a közelmúlt egyik hosszúra nyúlt szappanoperája a végéhez ér, vagyis Hazard magára ölti a habfehér mezt.

Hazard

A lap szerint a transzfert az Európa-liga május 29-én megrendezésre kerülő döntője, vagyis a Chelsea – Arsenal mérkőzés után jelentik majd be. Hazard a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem 130 millió euróért, hanem vélhetően 100 millió euróért cserébe vált klubot, ami soknak tűnhet egy olyan játékosért, akinek már csak egy év van hátra a szerződéséből, ám a jelenlegi piaci viszonyok mellett (pl. a szintén hamarosan lejáró szerződéssel rendelkező Eriksen ára) és a csapat aktuális idénye után a Real Madrid nem teheti meg, hogy a végtelenségig alkudozzon, hiszen az egyik legfontosabb feladat a nyári időszakban a következő idény megfelelő megalapozása.

Kíváncsian várjuk május végét.

Forrás: L'Équipe
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK