Brahim munkája lenyűgözi az edzői stábot

A spanyol támadó középpályás napi munkája teljesen elbizonytalanította a Zidane-t és segítőit, akik már közel sem biztosak abban, hogy tényleg kölcsön kellene adni őt.

Zinédine Zidane ugyan elhagyta a csapat edzőtáborát testvére sajnálatos halála miatt, ám az biztos, hogy előtte volt már lehetősége megcsodálni Brahim nagyszerű napi munkáját.

A spanyol középpályás januárban érkezett a Manchester City csapatától, de sosem sikerült a kezdőcsapat közelébe férkőznie, így mindenki arra számított, hogy a nyár folyamán egy másik csapathoz távozhat majd kölcsönbe, a több játéklehetőség érdekében. Az előszezon során mutatott játékát látva viszont elbizonytalanodott a stáb, melynek tagjai úgy vélik, hogy Brahim képes olyan dolgokra, amik segíthetik a csapatot a közelgő idényben.

Játéka és erőfeszítései mellett mindenképp meg kell említeni, hogy a spanyol mindkét szélen bevethető, mindkét lábával jól cselez, passzol és lő, ami olyan érték, mely sokkal értékesebbé teheti őt Lucas Vázqueznél, tekintve a személye által biztosított variációs lehetőségeket.

Brahim tisztában van vele, hogy óriási lehetőség kapujában áll. Helyzete nagyon hasonlít a 2016-os előszezonban látottakhoz, amikor Marco Asensio járt hasonló cipőben.

Az ifjú titán egy sérülés miatt kihagyta az U21-es Európa-bajnokságot, csakúgy, mint az ifjú Marco három évvel ezelőtt. A tréningeket ugyanakkor a vártnál hamarabb elkezdte Valdebebasban.

Helyzetét ugyanakkor nehezíti, hogy azokon a posztokon, ahol bevethető, már így is túltelített a csapat, hiszen Hazard és Rodrygo is a szélekre érkezett, Lucas és Bale sorsa pedig továbbra sem tisztázott, hiszen a két játékosnak nem áll szándékában távozni.

A játékos jövője tehát egyelőre nyitott, ám ha a soron következő felkészülési mérkőzéseken is sikerül csillognia, könnyen lehet, hogy rá esik majd a stáb választása. 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK