Nacho minden ajánlatot visszautasít, maradni akar

Nacho Fernández a Real Madrid keretének egyetlen tagja, aki pályafutása során egyetlen más csapatban sem játszott, és ezen a jövőben sem szeretne változtatni. Hiába érkeznek ajánlatok érte, ő küzdeni akar a helyéért élete klubjában.

A MARCA teljes meggyőződéssel állítja, hogy Nacho a nyár folyamán biztosan nem hagyja el a Real Madridot. A spanyol hátvéd több ajánlatot is kapott az átigazolási piac nyitása óta, megfontolta a lehetőségeit, és döntött: számára a Real Madrid a legjobb opció.

A saját nevelésű hátvéd tisztában van vele, hogy egy kíméletlenül hosszú idény vár a csapatra, rengeteg mérkőzéssel, ami elegendő játékidőt biztosíthat számára a spanyol fővárosban is. Számára az is boldogság, ha álmai klubját az eddigi idényekben megszokott módon segítheti, nem vágyik minden áron a kezdőcsapatbeli tagságra. Zizou szintén jól tudja, hogy számíthat jolly jokerére, aki sosem hagyja cserben francia mesterét és pártfogóját.

Az előző idény ugyan nem tartozott Nacho legerősebb szezonjai közé, ám ezt a játékos maga is jól tudja, ám ahelyett, hogy megfutamodna vagy keseregne, még nagyobb elvárásokat támaszt saját magával szemben, és még többet követel magától. Be akarja bizonyítani, hogy igenis a jövőben is helye van a Real Madrid keretében.

Nem kétséges, Nacho teljesen egyedülálló játékosa a keretnek: sokszínűsége mellett azt is elmondhatja magáról, hogy fogalma sincs róla, milyen érzés egy másik csapat mezét viselni. 2001-ben érkezett a Real Madridhoz, és azóta egyetlen percre sem hagyta el a királyi gárdát. A felnőtt csapatban 2011-ben, José Mourinho irányítása alatt mutatkozhatott be.

Az elmúlt hónapok során ráadásul meg is hosszabbította szerződését a klubbal: új kontraktusa értelmében 2022-ig tartozik a klub kötelékébe. Amennyiben kitölti a szerződésben foglalt időt, elmondhatja majd magáról, hogy több mint 10 évet húzott le a Real Madrid első csapatában – ez nem elhanyagolható idő és teljesítmény.

A Real Madrid történetében összesen három olyan játékos van, aki sosem hagyta el a klubot: Santiago Bernabéu, aki 1911 és 1927 között szolgálta a pályán imádott egyesületét, Chendo (1982-1998), valamint Manolo Sanchís, aki 18 éven át, 1983 és 2001 között tartozott a Real Madrid kötelékébe.

Nacho számára nem lesz egyszerű negyedikként bekerülni a történelemkönyvekbe, de minden erejével azon van, hogy ez sikerüljön.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK