Zidane: Ceballosnak több játékpercre van szüksége

A francia mester az Atlético elleni mérkőzés előtt is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, ahol többek között szóba került Marco Asensio, Ferland Mendy, Bale és Ceballos is.

„Ez lesz a harmadik meccsünk, megpróbáljuk megnyerni és folytatni a megkezdett utat: kemény munka, küzdelem, egyre jobb teljesítmény a pályán. A játékosaim örülnek, hogy ilyen meccset játszhatnak, biztos vagyok benne, hogy remek lesz.”

„Továbbra is fogok perceket adni minden játékosnak. Ha elveszítesz néhány játékost sérülés miatt, az nagy probléma lehet, de ez teljesen normális. Holnap jól fogunk játszani, küzdeni. Egy harcos, kemény riválissal találkozunk, megpróbáljuk megnyerni a meccset. Mindenki jó mérkőzést láthat majd.”

„Aggódunk Marcóért, szorítunk neki. A játékosok mellette állnak. Ez egy komoly sérülés, remélem, hogy még erősebben tér majd vissza. Jól teljesítettünk az Arsenal ellen, de nagy kár Marcóért. A jó dolgok sokkal kevésbé fontosak, mint Marco sérülése.”

Zidane

„Mendy sérülése is aggasztó. Marco sérülése, most Ferland sérülése, ami kevésbé komoly… De nem tud játszani. Nem tudjuk, hogy mennyire sokáig lesz harcképtelen, de elképzelhető, hogy az előszezonban már nem tud játszani. Remélem, hogy gyorsan felépül.”

„A holnapi meccsre és a játékosok állapotára koncentrálunk. Miután visszatértünk Madridba, ott majd a bajnokság lesz fókuszban. Semmi nem változott, nem gondolkodom azon, hogy ki fog beugrani Marco helyett. Frusztrál minket ez a sérülés, de most a holnapi meccsel foglalkozunk.”

„Jól dolgozunk. A játékosok tisztában vannak az előszezon fontosságával. Ezeket a meccseket követően még mindig lesz négy összecsapásunk a bajnokság megkezdéséig. Az előszezon segít abban, hogy felvegyük a ritmust, hogy legyen némi fontos játékpercünk.”

(Gil Martín nyilatkozata James kapcsán) „Ez a klub ügye, nem az enyém.”

„Bale edz. Holnap meccsünk van, ő pedig ott lesz velünk.”

„Első számú kapus? Meg fogjátok látni. Amikor azt mondtam, hogy tiszta lesz a helyzet, úgy értettem, hogy a játékosoknak. Szükségünk van versenyre. A játékosoknak fejben megfelelő állapotban kell lenniük. Ez normális. Majd kiderül, hogy ki játszik holnap.”

„Nem arról van szó, hogy Ceballos nem illeszkedett a terveimbe. Több játékpercre van szüksége, kulcsfontosságú játékos. A Real Madridban nem kapott elég időt. Ennyi. Itt óriási a verseny, semmi több. Remélem, hogy sok meccset játszik majd és jól teljesít.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK