Cristiano Ronaldo: Az elhíresült gólörömöm teljesen természetesen jött

A portugál kiválóság a Real Madridban töltött időszaka alatt kezdte el híres gólörömét alkalmazni, többek között erről beszélgetett egy online sorozat riporterével.

Melyik karriered legszebb gólja?
Hűha, ez nehéz. Több mint 700 gólom van és csak egyet mondhatok? Akkor legyen a könnyű válasz, mindig a legutolsó. (nevet) Bár tudom, hogy nem az a legszebb, de mindig azt mondtam, hogy a gólok rendkívül fontosak, úgyhogy legyen az utolsó.

És ami talán még ennél is fontosabb, az a következő.
Így van.

Ha visszamehetnél az időben, és kiválaszthatnál egyetlen játékost, akivel futballoznál, ki lenne az?
Hmm, nehezeket kérdezel, erre nem készültem fel. (nevet) Lássuk. Sok játékos jut eszembe, akikkel szívesen játszottam volna, de egy honfitársamat fogom mondani, aki néhány éve hunyt el. Eusebio. Ő egy portugál példakép. Azért őt mondom, mert portugál, és mert hihetetlenül kiváló ember volt. Szívesen játszottam volna vele például a válogatottban.

Mindig szerettelek volna megkérdezni a híres „SIUUU” gólörömödről. Honnan ered ez a mozdulatsor?
(nevet) Nos, az Egyesült Államokban voltam, a Chelsea ellen játszottunk. Nem is tudom, hogy honnan jött ez az ünneplés. Lőttem egy gólt, majd felugrottam, hátrafeszítettem a kezeimet, és kiabáltam, hogy „SIII”. Teljesen természetesen jött. Azóta pedig csinálom. Láttam, hogy a szurkolók látni akarják a mozdulatsort, kérik tőlem, illetve velem azonosítják. Azóta is így ünneplem a góljaimat.

Ha nem a világ legjobb futballistájaként tengetnéd a napjaidat, akkor mivel foglalkoznál szívesen?
Színész, esetleg modell lennék. Nem tudom, hogy van-e tehetségem a színészethez, de megpróbálnám. Mindig azt mondtam, hogy ha keményen dolgozol és elkötelezed magad, akkor bármit elérhetsz.

Mi a kedvenc filmed?
Bárányok hallgatnak. Régi film, de nagyon szeretem.

Forrás: https://www.youtube.com/user/soccerdotcom/
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK