James: Ez egy rossz eredmény, de nem kell túldramatizálni

A Real Madrid sima vereség után távozott a PSG otthonából. A találkozót követően James, Casemiro és Courtois nyilatkozott a sajtó képviselőinek.

James:
„A mai nap nem sikerült jól, de ebből is tanulnunk kell. Szerintem mindenkinek vannak jó és rossz napjai a munkájában. Ez a végeredmény rossz, de nem kell túldramatizálnunk. Ez még csak a kezdet volt, hosszú utat kell még bejárni a BL-ben. Négy nap múlva rendkívül nehéz bajnoki vár ránk, arra kell koncentrálnunk, ami előttünk van.”

„Örülök, hogy újra tudtam játszani, remélem, hogy jó idény áll előttem. A Madridban játszani nagy felelősség, de egyben rendkívül izgalmas is. Érzem a szurkolók szeretetét, amikor a pályán vagyok, ez egyszerre tölt el boldogsággal és büszkeséggel. Szeretném elmondani a madridistáknak, hogy ne aggódjanak, remélem, hogy ilyen még egyszer nem fordul elő.”

James

„A PSG nagyobb intenzitással játszott, de mindig ez van, ha az ember rossz napot fog ki. A PSG remek meccset játszott. Ezt el kell fogadnunk. Kitűnő játékosaik vannak, akik remekül teljesítettek ma. A Real Madridnál akár nyersz, akár veszítesz, a következő meccsre kell gondolnod, nekünk pedig négy nap múlva itt a következő, ahol újra a legjobbunkat kell adnunk.”

„Nincs problémám az edzővel. Mindig remek volt a kapcsolatunk, de most talán még jobb.”

Casemiro:
„Nem játszottunk jól. Ők irányították a meccset. Tudjuk, hogy nehéz itt játszani, mivel rendkívül erős csapatról van szó. De nincs kifogás, nem játszottunk jól. Mindenesetre van időnk, hogy sok mindent kijavítsunk. Keményen kell dolgoznunk tovább, még sok meccs van előttünk.”

„Voltak lehetőségeink. Két gólt is szereztünk, amiket végül nem adtak meg, de szerintem erre nincs kifogás. Nem játszottunk jól, nehéz most bármit is mondani. Keményen dolgozunk, van időnk rendbe hozni a dolgokat.”

Casemiro

„Mindig megpróbálunk mindent beleadni, próbálkozunk, agresszívak vagyunk, de ha 3-0-ra veszítesz, az elkeserítő. Tudjuk, hogy ha nem teszel le az asztalra közel tökéletes teljesítményt, nem valószínű, hogy ezen a pályán nyerni tudsz. Jobbak voltak nálunk, most viszont tovább kell dolgoznunk, mivel van még időnk a fejlődésre.”

Courtois:
„Nyugodtan kell kielemezni a mérkőzést, meg kell vizsgálni, hogy mit kell tenni a javulás érdekében. Ez többet nem fordulhat elő. Az első félidőben sokkal agresszívabbak voltak, mi megnehezítettük magunknak a dolgot és ezért szenvedtünk. Ha egy nagy csapat ellen lépsz pályára, erősen kell kezdened, de mi nem ugyanabban az iramban játszottunk, mint ők. Ők mentek előre már az elején, számunkra nehéz volt helyzeteket kialakítani.”

„Az edző egyértelművé tette, hogy nem foglalkozhatunk a sérültjeikkel, mivel rendkívül minőségi csapatról van szó, akik tudják, hogy miként játsszanak jó focit. Minden játékos ellen fel kell készülnöd, akivel szembe kerülhetsz.”

Courtois

„11 játékossal védekezünk, 11 játékossal támadunk. Mindenkinek megvan a saját feladata védekezésben. Kapusként mindig frusztrál, ha gólt kapunk, de meg kell vizsgálnunk, ki kell elemeznünk a történteket és csapatként javulnunk kell.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK