Mourinho: A Real Madridnak már van edzője

José Mourinho a Quatro egyik műsorában beszélt Zidane helyzetéről és a Real Madridba való esetleges visszatéréséről.

Real Madrid: „Harmadikak vagy negyedikek, nem? Közel vannak az első helyhez. Ez nem rossz. Ha gyakorlatiasan nézed és rápillantasz a tabellára, ott vannak az elején. Most a Sevillával fognak játszani, ha nyernek, megelőzik őket. A Barcelona mögöttük van, az Atlético pedig egy ponttal előttük.”

Jelölt a klub edzői posztjára? „Két típusú pletyka létezik. Az egyik az, amelyik Zidane-ról beszél, aki egy közülünk, és fáj, ha nem megy jól a csapatunknak. Ezzel együtt kell élni. Zidane is a futball világában él, tisztában van ezzel. A másik fajta az, amikor az én nevem is belekerül, én pedig ezt nem szeretem. Sok helyen vannak problémák, de a tiszteletet is meg kell adni.”

Mourinho

Visszatérés Madridba: „Nem szeretnék visszatérni, mivel van edzőjük, egy olyan csapatot pedig nem edzhetek, amelyiknek már van edzője. Lehet tisztelettel beszélni a klubról, az edzőről, aki ráadásul nem akárki. Én ebből kimaradok. Nem beszélek mellé. Szeretném, ha jól alakulnának a dolgok és minden megoldódna.”

Nehéz helyzet: „A Madrid, a Barcelona, az Atlético, a Manchester United és a Chelsea… Ha hatalmasak az elvárások, nehéz és kemény feladat vár rád. Ezért mondják, hogy ezek a kiváló játékosok és edzők nem adnak bele mindent, mert többről szól az egész, mint pusztán a tehetség, szükség van bizonyos személyiségjegyekre is.”

Visszatérés a pálya mellé: „Majd alakul. Vasárnap megyek dolgozni a Sky Sportshoz a Chelsea kapcsán. Havonta egyszer csinálom, nem akarom, hogy mindennapos munka legyen. Élvezem, mert egy más típusú nézőpontot ismertethetek meg a nézőkkel. Most német nyelvleckéket veszek, hátha egyszer ott kötök ki, vagy egyszer ezen a nyelven is beszélhetek egy BL-meccsről. Ez lesz a hatodik nyelv, amit elsajátítok.”
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK