16 éves középpályást figyel a Real Madrid

Az idény nem kezdődött a legjobban a Real Madrid számára, az élet a színfalak mögött azonban nem áll meg, a menedzsment már újabb fiatal tehetségeket keres, akik kiemelkedőt nyújtanak az idény során.

Ezen a listán a középpályás Eduardo Camavinga szerepel az első helyen, aki 16 évesen már a Rennes felnőtt csapatában szerepel.

Miután az előző idényben debütált, mostanra kezdő pozíciót harcolt ki magának a csapatban.

Augusztusban őt választották a hónap legjobb játékosának a ligában a társai, így megnyerte az UNFP által odaítélt, legjobbnak járó díjat.

Csapata 2-1-es PSG elleni sikere alkalmával oktatott, ő diktálta a mérkőzés tempóját, sokszor szerezte vissza a labdát, ráadásul még egy gólpasszt is kiosztott.

Camavinga

Tehetsége, fizkuma és fiatal kora sok európai csapat figyelmét felkeltette, köztük a Real Madridét is, akik már több mérkőzését is látták.

2018 decemberében aláírta első (egyébként 2022-ig szóló) profi szerződését a Rennes együttesével, melynek utánpótlásbázisán nevelkedett 2013 óta.

Önbizalmával, egyéniségével, labdaszerző képességével és az ellenfél tizenhatosához történő veszélyes betöréseivel lenyűgözi a francia futballt.

A Real Madrid sok fiatalt figyel jelenleg  is, de Camavinga keltette fel leginkább a klub figyelmét.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK