Chicharito: Sergio Ramos a világ egyik legjobb középső védője

A Real Madrid korábbi támadója most a Sevillát erősíti, az AS újságírója a közelgő mérkőzés kapcsán beszélgetett vele.

Micsoda kezdés a Sevillánál… Lőttél egy csodálatos szabadrúgásgólt.
Ez volt az első alkalom az életemben, hogy szabadrúgásból betaláltam! Sosem volt ez a specialitásom, nem is nagyon próbálkoztam a karrierem során, de az elmúlt idényekben rengeteget gyakoroltam, és mivel nem volt Joan Jordán a pályán, gondoltam megpróbálkozom. Nem is sikerülhetett volna jobban, nagyon örülök neki, de annak még inkább, hogy meg is nyertük a meccset. Meglátjuk, hogy Joan átenged-e majd még egyet, elvégre ő a profi. (nevet)

Volt néhány lehetőséged a kedvenc helyeden, a büntetőterületen belül, de nem volt szerencséd.
Nem az a típusú játékos vagyok, aki szép gólokat szerez, nekem az összes találat számít. A legfontosabb, hogy bemenjen. A múlt heti gólom önbizalommal tölt el, bár egy csatárnak más dolga is van a pályán, ahogy csapattársam, De Jong mutatja is.

Eddig csak idegenbeli meccseken játszottál. Várod, hogy hazai pályán is debütálhass? Mondjuk a Real Madrid ellen?
Nagyon várom, hogy a stadionunkban is pályára léphessek. Különleges pillanat lesz ez a meccs, de nem csak nekem, hanem a szurkolóknak is. Hazai pályán remélhetőleg győzelemmel ajándékozhatjuk meg a szurkolóinkat, de nagyon kemény ellenféllel állunk szemben.

Chicharito

Nem úgy hangzik, mintha nagyon bíznál a Real Madrid rossz pillanatában.
Nem az én dolgom, hogy megítéljek egy klubot kívülről. Különösen egy olyan fontosat, mint a Real Madrid. Egy óriási klubról van szó, amelyik mindig a győzelemért játszik, ezt pedig minden pályán megmutatták már. A célunk az, hogy megállítsuk őket és megnyerjük a meccset.

Egy idényt kölcsönben töltöttél a Real Madridnál. Ha betalálsz, ünnepelni fogsz?
Igen, ünnepelni fogok. Számomra örömet okoz a gólszerzés, és a saját csapatod szurkolói iránti tiszteletből szerintem minden gólodat ünnepelned kell. Minden tiszteletem a Real Madridé, egy klubé, amelyről csodás emlékeim vannak. Még mindig különleges helyet foglalnak el a szívemben, nagyon hálás vagyok nekik és nagyon tisztelem őket.

Sergio Ramos lehet az, aki figyel rád vasárnap…
Ha játszom… Sergio még mindig a világ egyik legjobb középső védője. Nagyon nehéz csatárként ellene játszani. A válogatottjának és klubcsapatának alappillére, hosszú évek óta bizonyítja, hogy milyen kiváló játékos.

Kapcsolatban vagy még valakivel Madridból?
Néhány emberrel, igen. Például Lucas Vázquezzel is, aki később csatlakozott a klubhoz. Nagyszerű játékos és kiváló ember.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK