Zidane nem fog háborúzni Bale-lel

Zinédine Zidane nem fog reagálni Gareth Bale provokációira, amelyeket a walesi szélső a válogatott szünetben követett el.

Hosszú idő telt el azóta, hogy a walesi szélső álmatlan éjszakát okozott az edzőjének, amikor pedig a nyári távozását nem sikerült véghezvinni, és a klub tájékoztatta Zidane-t, hogy Bale marad, a francia profin kezelte a helyzetet, és használta a játékost, amikor az nem volt sérült.

Zidane a márciusi visszatérése óta már belefáradt Bale bohóckodásába, inkább nem reagál ezekre a történésekre.

A legutóbbi eset Wales Eb-kvalifikációját követően történt, amikor a Real Madrid 11-ese egy „Wales. Golf. Madrid. Ebben a sorrendben.” feliratú zászló mögött táncolt és ünnepelt.

Zidane

De Bale-t nem fogja megbüntetni az edzői stáb. Amikor visszatér Madridba, ugyanúgy fogják üdvözölni, mint bármely más játékost, kezet ráz majd az edzőjével, aki gratulálni fog neki a következő évi Eb-szerepléshez, és edzésbe áll. Amíg meg nem sérül.

Amikor megerősítést nyert, hogy Bale Madridban marad erre az idényre, Zidane úgy döntött, hogy megszünteti a kettőjük között feszülő konfliktust, hogy az ne legyen hatással a csapatra.

Zidane egységes keretet akar, tudja, hogy a belső problémák rossz hatással vannak a sikerekre, és azzal is tisztában van, hogy Bale mit tud adni a csapatnak sport szinten.

A walesi sérülése sem igazán zavarta meg az edzőt. Tudja, hogy vannak játékosai, akik sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményre képesek, mint Bale.

Zidane tehát nem reagál Bale zászlós gúnyolódására. Sokkal jobban zavarják a korábban elkövetett dolgok, mint például az, hogy nem tért vissza a csapattal Vallecasból áprilisban, vagy épp golfozott, amikor a társainak a Tottenham ellen volt meccsük az előszezonban.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK