Roberto Martínez: Nincs miért aggódni Hazard sérülése kapcsán

Eden Hazard kihagyja az El Clásicót, miután a PSG elleni mérkőzésen sérülést szedett össze, ami súlyosabbnak bizonyult a vártnál. Egy médiaeseményen a belga válogatott edzőjét kérdezték a témában.

„Ez inkább a sérülés fajtájából adódik. A PSG elleni meccsen visszaesett, most pedig azt láthatjuk, hogy tovább lesz partvonalon kívül, mint gondoltuk.”

„Nincs miért aggódni. Egy olyan játékostól, mint Eden, mindig azt várod, hogy legyen 100%-os, most pedig beilleszkedett egy új csapatba, ahol kiválóan játszott.”

„Kiváló fizikai állapotban van, nagyon gyorsan vissza fog térni. Nem akarsz egy ilyen kvalitásokkal rendelkező játékost elveszíteni, de egy csapatnak mindig kezelnie kell a sérüléseket, eltiltásokat. A Real Madrid kiválóan felkészült az ilyen esetekre.”

Koeman, Martinez, Bosque

„Teljesen normális, hogy voltak kritikák Eden teljesítményével kapcsolatban. Hazard karrierje legmegfelelőbb pillanatában van ahhoz, hogy megfeleljen az elvárásoknak. Tisztában van azzal, hogy nagyon magasan van a léc a Real Madridnál, ő pedig képes bármilyen kritikát megfelelően kezelni.”

„Thibaut helyzete nagyon tiszta. Ő volt a 2018-as világbajnokság legjobb kapusa, ha pedig csapatot váltasz, kell egy kis idő ahhoz, hogy megszokd az új környezetet.”

„Nehezen indult az idénye, de a válogatottban mindig kiválóan teljesített. A Galatasaray ellen én egy olyan Courtois-t láttam a pályán, aki készen állt arra, hogy a Real Madrid kapusa legyen.”
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK