Butragueño: A VAR-nak közbe kellett volna avatkoznia

A Real Madrid igazgatója tőle szokatlan módon reagált a Barcelona elleni mérkőzésen történtekre, különös tekintettel a két elmaradt büntetőre.

„Tudjátok, hogy a VAR támogatói voltunk. A technológiának segítenie kellene a bíró munkáját, mivel lehetetlen, hogy a játékvezetők mindent észrevegyenek. Erre való a VAR. Azért találták ki, hogy ha egyértelműen hibás döntés születik, akkor beavatkozzon. Nyugtalanító, hogy Varane eseteinél nem avatkozott közbe.”

„Teljesen megértjük, hogy két egyértelmű szabálytalanságról van szó, amit a bíró nem láthatott biztosan. De azt, hogy a rendelkezésre álló technológiát miért nem használták ezekben az esetekben. Nem tudunk mást mondani, mint hogy ez mindenki számára zavarba ejtő.”

Butragueno

„Bale meg nem adott gólja sem teljesen tiszta. Ezt mindenkinek a saját megítélésére bízzuk. A két elmaradt tizenegyes esetén azonban azt kell mondanom, hogy a technológia pontosan erre van. És szurkolóként, nem a Real Madrid képviselőjeként azt mondom, a VAR-nak közbe kellett volna avatkoznia.”

„Nem tudom, hogy mi hangzott el a bíró és a VAR képviselői között, de ha nem szólnak a bírónak, hogy nézze meg a történteket, az azért lehet, mert számukra teljesen tiszta a helyzet, vagy azt mondták, hogy nem történt semmi.”

„Ezt tudom elképzelni, de nem tudom, hogy valójában mi történt. Ha megnézed az esetek képeit, teljesen szembeötlő, hogy mi történt.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK