Darío Silva: Átvertem Ramost, hogy ne kezdjen el járni a sevillai éjszakába

A Sevilla, a Málaga és az Espanyol korábbi játékosa, Darío Silva egy hamarosan érkező televíziós műsor szereplője lesz. A műsor január 7-én kerül adásba, de kikerült belőle egy részlet, amelyben a korábbi csatár a Sergio Ramosszal való kapcsolatáról beszél.

A Real Madrid jelenlegi kapitánya még nagyon fiatal volt, amikor egy öltözőn osztoztak Silvával a Sevillánál, még 2003 és 2005 között. A tapasztalt profi próbálta akkoriban távol tartani Ramost az éjszaka „veszélyeitől”.

„Fiatal volt” – magyarázta Silva. „Én eljártam éjszakánként, de nem akartam, hogy ő is elinduljon ezen az úton, hogy járja az éjszakát, esetleg alkoholhoz nyúljon, nőket hajtson… A hölgyek mindig csinosabbá válnak, ha híres vagy.”

„Velem akart tartani, de visszautasítottam. Elmondtam neki, hogy nem tudok, nem tudunk kimenni, nem megyek sehova.”

„’De hogyhogy? Mindenki megy.’ – válaszolta akkor Ramos. Persze, végül haza kellett vinnem” – emlékezett vissza az uruguayi.

Darío Silva

Silva elmondta, hogy Ramos nem könnyítette meg a dolgát, miután kitette az autójából.

„Végig rajtam tartotta a szemét, megnézte, hogy a házam felé fordulok-e az utca végén.”

„Továbbmentem a házam irányába, de persze ott meg is fordultam. Vártam egy kicsit, és amikor láttam, hogy felkapcsolódik a villany a házában, tudtam, hogy felment. Ekkor fogtam magam és elhúztam.”

„Másnap, amikor meglátott, azt mondta: ’Bűzlesz az alkoholtól, biztos, hogy kimentél tegnap este!’. ’Dehogy mentem,’ – válaszoltam neki. ’A házamban voltam, de ott ittam egyet.’”

„Mindig füllentettem neki ezekről.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK