Zidane ütközött, majd szelfizett

A francia az edzőközponthoz közel egy körforgalomnál ütközött egy autóssal. A balesetben senki nem sérült meg, ráadásul a másik fél egy életre szóló élménnyel is gazdagodott.

Ignácio Fernández épp Valdebebas városrészen keresztül haladt autójával múlt szombaton, amikor egy kisebb balesetbe keveredett: ahogy egy körforgalomhoz érkezett, hirtelen fékeznie kellett, hogy utat engedjen egy másik járműnek, ami miatt a mögötte közlekedő autó az övébe ütközött.

A kocsi tulajdonosa nem más volt, mint a Real Madrid vezetőedzője, Zinédine Zidane, aki épp a blancók edzőközpontjába tartott. 

A történet egy galíciai lapban jelent meg, amelyben Ignácio Fernández, aki egy bútorkereskedés menedzsere, elmesélte mindazt, ami azután történt, hogy a két sofőr kiszállt a járművéből.

„Ahogy megláttam, felismertem Zidane-t, és mondtam neki, hogy szerettem volna más körülmények között találkozni vele, de azért ez sem rossz.”

Zidane

Ignácio Fernández felajánlotta Zidane-nak, hogy elintézi a biztosítási papírokat később, így elkerülve azt, hogy a Real Madrid edzőközpontjának közelében kibontakozó szituáció a média fülébe jusson. Mindemellett persze nem felejtett el szelfit kérni, így megörökítve a pillanatot az utókor számára. 

„Mondtam neki, hogy csinálnunk kellene egy szelfit, másképp az emberek nem hinnék el, hogy tényleg ütköztem Zidane autójával” – tette hozzá. „Nagyon kedvesen beleegyezett. Levette a kalapját és elkészítettük a képet.”

Kis idő elteltével Ignácio Fernándezt felhívta Zidane képviselője. „Azt mondta, hogy nagyon hálás, amiért nem töltöttem azzal Zidane idejét, hogy aláírásokat, jegyeket és pólókat kérjek tőle, mert épp nagyon sietett a csapat edzésére.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK