Camavinga: Az új Casemiro, akit a Real Madrid megpróbál leigazolni

Ha nincs Casemiro, akadozik a gépezet. Helyettes kerestetik.

Ebben az idényben egyetlen olyan meccs volt, amit a Real Madrid Casemiro nélkül meg tudott nyerni, a Zarazoga elleni kupatalálkozó. Amikor hiányzott a brazil a Real Sociedad ellen a Király-kupában, a csapat vereséget szenvedett és kiesett, a bajnokságban a Bilbao és a Valencia ellen pedig döntetlen született.

Zidane tisztában van legtöbbet foglalkoztatott játékosa fontosságával, ahogy a klub igazgatói is. Ezért is bízták meg azzal Juni Calafatot – aki Valverde, Vinícius, Odegaard, Rodrygo, Mendy és Militão megszerzésében játszott fontos szerepet – , hogy találjon egy helyettest.

A játékos, akire a választás esett, Eduardo Camavinga, a Rennes 17 esztendős középpályása, aki épp lenyűgözi a francia bajnokságot. Nem lenne egyszerű megszerezni az őszi szezon legjobbjának kikiáltott fiatal tehetséget, hiszen Európa gigászai állnak sorban érte.

Camavinga

Jelenleg 2022-ig szóló szerződés köti klubjához, így ahhoz, hogy ne a jelenleg a francia sajtóban repkedő 100 millió eurós vételárról beszéljünk, hanem 50-60 millió körüli összegért megszerezhető legyen a középpályás, a Real Madridnak meg kell várnia a megfelelő pillanatot a tárgyalások megkezdésére.

Camavinga fogja eldönteni, hogy mi lesz számára a következő lépés, de Zidane reménykedik abban, hogy sikerül őt a Bernabéuba csábítani.

A Real Madridnál most ott van a 28 éves Casemiro, aki sokak szerint jelenleg a világ legjobb középpályása. De a klubnak mégis fel kell készülnie a jövőre, azokra a meccsekre, ahol Casemiro nem bevethető, ahol a Real Madrid nem tudott nyerni ebben az idényben.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK