Igor Gomes: A “tökéletesített Kaká” a blancók célkeresztjében

Sokan már most Kakához hasonlítják a 21 éves brazil középpályást, így nem meglepő, hogy számos nagy csapat érdeklődését kivívta a teljesítménye. A Real Madrid mellett a Sevilla és a Barcelona is fontolóra vette a labdarúgó leigazolásának lehetőségét.

A Real Madrid egyesülete a jelek szerint a továbbiakban is folytatni fogja az elmúlt két évben is követett irányelvét, mely során megkaparintották az olyan fiatal brazil tehetségeket, mint Vinícius, Rodrygo és Reinier. Jelenleg a São Paulo támadó középpályása, Igor Gomes van a klub célkeresztjében, akit egyébként sokan már most Kakához hasonlítanak.

A 21 éves futballista pályafutását folyamatosan figyelemmel kíséri a királyi gárda dél-amerikai játékosmegfigyelő hálózata annak ellenére, hogy 50 millió eurós kivásárlási ár szerepel a szerződésében, de a madridi együttes riválisainak sem kerülte el a figyelmét a brazil középpályás. A Barcelona, a Sevilla, valamint az Ajax is nagy csodálója Igor Gomes játékának.

A brazil sajtóban Kaká tökéletesített változataként is szokták emlegetni a brazil középpályást, aki már 44-szer pályára léphetett a felnőttek között, valamint ötször már be is talált az ellenfelek hálójába.

Igor Gomes

A Real Madrid még nem tett hivatalos ajánlatot Gomesért, de ha úgy döntenének, hogy ezt megteszik, akkor az egészen biztosan Wagner Ribeiro közbenjárásával fog megtörténni. Ő volt felelős Robinho Madriba költözéséért is, valamint ő volt a kapocs a klub és Neymar, illetve a labdarúgó képviselői között.

„Nem helyes összehasonlításokat végezni, túl sok terhet rak a vállára. De igen, a játékstílusa sok mindenben hasonlít az enyémhez.” – nyilatkozta Kaká nemrég.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK