A Real Madrid nem fontolgatja Cristiano Ronaldo visszavásárlását

A Juventus a pletykák szerint gazdasági okokból eladná a portugál sztárt, azonban a Madridnak nincsenek ezzel kapcsolatos tervei.

A koronavírus Olaszországban tapasztalt gazdasági hatásai a Juventus esetében odáig vezettek, hogy a klub körüli pletykák már Cristiano Ronaldo távozásával foglalkoznak.

Természetesen azonnal képbe került a Real Madrid is, mint lehetséges állomás a portugál zseninek, de a blancók már nem gondolkodnak abban, hogy visszavásárolják korábbi legnagyobb sztárjukat.

A Cristiano Ronaldo és Real Madrid, illetve Florentino Pérez közötti kapcsolat még mindig szoros, a játékos a legutóbbi El Clásicót is a Bernabéu Stadionban izgulta végig, azonban a spanyolok sosem gondolkodtak a legenda visszatérésén.

CR

Ráadásul Cristiano pontosan azért hagyta el a blancókat, és csatlakozott a Juventushoz, mert új kihívásokat keresett. Az olaszok mindennek tetejében mindent megadtak a portugálnak, amit csak kért, legyen szó fizetésről, vagy a szerződés hosszáról.

A blancók sosem terveztek évi 31 millió eurót fizetni a játékosnak, amit most Torinóban megkap, és továbbra sincsenek ilyen terveik.

Annak ellenére, hogy a klub a pályán rendesen megszenvedte a játékos távozását, a vezetőség a 112 millió eurós üzletet anyagilag továbbra is pozitívan értékeli.

Annak ellenére, hogy Cristiano meglátogatta a Bernabéut egy Clásico erejéig, csak arra koncentrál, hogy a Juventusszal nyerjen trófeákat.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK