Secretário: Talán a Barcelonába kellett volna igazolnom a Real Madrid helyett

Carlos Secretário egy interjú során elismerte, hogy ha visszautazhatna az időben, a Barcelonát választaná a Real Madrid helyett.

A korábbi portugál támadó állítása szerint a gránátvörös-kékek akkori vezetőedzője, Bobby Robson meg akarta szerezni őt az 1996-os Európa-bajnokságot követően.

„Az ügynököm hívott, hogy Lisszabonba kell utaznom, mert szerződést kell kötnöm egy klubbal, de nem tudtam, melyikkel, aztán megláttam, hogy a Real Madridról van szó” – mondta Secretário az „FC Porto em casa” című tévéműsorban.

„Amikor már úgy volt, hogy csatlakozom hozzájuk, felhívott Vítor Baía, és a Barcelona érdeklődéséről beszélt. Bobby Robson volt az edző akkoriban, és ő is azt akarta, hogy menjek, de már megegyeztem a Real Madriddal.”

Carlos Secretário

„A karrierem szempontjából talán jobb lett volna, ha a Barcelonát választom, mert ott a csapattársaimtól minden támogatást megkaptam volna. Azonban aznap már aláírtam a Real Madridhoz és már nem mondhattam nemet.”

„A dolgok nem alakultak jól, de végül megnyertük a bajnokságot. Az azt követő évben, miután januárban távoztam, a Real Madrid felült Európa trónjára.”

Secretário mindössze 17 alkalommal játszott habfehér mezben, ezt követően a Porto csapatához igazolt. A portugál együttesnél töltött két időszakában hat bajnoki címet nyert, öt alkalommal ünnepelhetett kupagyőzelmet, háromszor emelhette magasba a portugál szuperkupát és egyszer az UEFA-kupát.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK