Kroos: Az lesz a bajnok, aki a legjobban alkalmazkodik a helyzethez

Ezúttal a német középpályás beszélgetett a Realmadrid TV munkatársával.

„Sokkal jobb csoportosan edzeni, az edzéseken meccseket kell játszani. Most olyan, mintha minden közelítene a normálishoz, ez pedig jobban tetszik nekünk. Az otthon töltött időszakban nem sokszor értünk labdához. Az erőnléten tudtunk dolgozni, de labdával nem igazán, csapatban meg aztán egyáltalán nem. A legfontosabb dolog az, hogy minél többet tudjunk a labdával dolgozni.”

Kroos

„Keményen dolgozunk, hogy a lehető legjobb formában érjünk el a legelső meccsig. Ennél többet nem tehetünk, ez a helyzet mindenkire egyformán hatással van. Jól kell dolgoznunk az erőnlétünkön, újra meg kell éreznünk, milyen labdával dolgozni, és fontos, hogy a csapatjátékot is sokat gyakoroljuk. Most a hátralévő 11 meccsre készülünk. Ez lesz az első alkalom, hogy szurkolók nélkül fogunk meccseket játszani, meglátjuk, hogy milyen lesz. Az a csapat nyeri meg a bajnokságot, amelyik a legjobban alkalmazkodik ehhez az új helyzethez.”

„A Tizenkettedikről jó emlékeim vannak, 4-1-re nyertünk. A második félidő az itt töltött hat évem egyik legjobbja volt. Ez volt a Milánói győzelem utáni második BL-trófea, mindig emlékezni fogunk erre az estére.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK