A Real Madrid nem fog az Atlético stadionjában játszani

A Real Madrid vezetői hálásak Enrique Cerezo felajánlásáért, azonban nem fontolgatják annak lehetőségét, hogy a csapat a Wanda Metropolitanóban játssza hazai bajnoki meccseit.

A blancók ehelyett a hátralévő hat hazai ligaösszecsapást a valdebebasi edzőközpontban található Alfredo Di Stéfano Stadionban játsszák majd le.

Semmi nem változtatja meg a májusban meghozott döntést, így vasárnap a Real Madrid a Di Stéfanóban látja vendégül az Eibart.

Az elmúlt napokban felreppentek a hírek, hogy a következő hónapban a nézők korlátozott létszámban visszatérhetnek a stadionokba, azonban ez nem befolyásolja a blancókat.

Pérez és Cerezo

Az elhatározás megmásíthatatlan, ráadásul a Di Stéfanóban olyan változtatásokat is eszközöltek, amelyek alkalmassá teszik a stadiont a bajnoki meccsek megrendezésére, többek között a VAR és a világítás tekintetében.

A Real Madrid terve továbbra is az, hogy a következő idényben nyílik meg a Bernabéu a közönség számára, a Di Stéfanóban pedig nem fogadnak nézőket.

A Real Madrid és az Atlético Madrid vezetői között szívélyes a kapcsolat, az elmúlt napokban egy jótékonysági akció keretén belül össze is fogtak. A Bernabéuban azonban senki nem gondolkodik annak lehetőségén, hogy a csapat a Wanda Metropolitanóban lépjen pályára, hazai csapatként.

A Bernabéu átalakítása mindeközben remek ütemben halad, a stadiontúra ma újra megnyitja kapuit, csökkentett jegyárakkal, nem teljes bejárási lehetőséggel. 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Kroos
Tovább

Toni Kroos: Köszönöm!

A német játékos a Betis elleni mérkőzés lefújása után. Búcsú „Nem könnyű most megszólalni, csak annyit mondhatok, hogy…