Zidane: Bale nem szeretett volna pályára lépni

Bár sokat kellett rá várni, elérkezett a Manchester City elleni visszavágó a Bajnokok Ligájában. A holnapi mérkőzés előtt Zinédine Zidane érzéseiről, gondolatairól.

„Próbálunk megfelelően készülni a mérkőzésre. Ez egy visszavágó, és tisztában vagyunk az első mérkőzés eredményével, hátrányból indulunk holnap. Éppen ezért próbálunk koncentrálni, hiszen holnap egy újabb döntő vár ránk. Meg fogunk próbálni egy nagyszerű teljesítményt lerakni az asztalra.”

„Nem tudom, hogy mi fog történni. Csak annyit mondhatok, hogy egy jó mérkőzés vár a szurkolókra, két kiváló csapat fogja összemérni az erejét, és ez a legfontosabb. Felkészültünk, úgy tekintünk a holnapi mérkőzésre, mint egy döntőre, hiszen tudatában vagyunk az előző eredménynek. Ha végig akarunk menni az úton, akkor még négy döntőt kell vívnunk.”

„Hazard a bajnokság végén nem érezte teljesen jól magát, de most már sokkal jobban van. Rengeteg időnk volt felkészülni a holnapi meccsre. Eden jól van, magabiztos. Igaz, hogy a sérülését követően elég hosszasan bajlódott a felépüléssel, az sem segítette a helyzetét, hogy háromnaponta kellett játszanunk. Most viszont jól van, nem fájdalmak közepette kell pályára lépnie.”

„Holnap kiderül, hogy mit fogunk tenni, hogy ki fog játszani. Ezek a dolgok az edzőre és a játékosokra tartoznak. A legfontosabb, hogy mindannyian jó formának örvendünk. Tíz napunk volt felkészülni.”

„Marcelo teljesen felépült, egészséges, ahogy a többiek is. Mindannyian készen állunk. Éppen ezért mindenkire szükségünk van. Most csak a holnapi meccs jár a fejünkben, minden energiánkat erre összpontosítjuk.”

„Sok dolgot állítanak Bale-lel kapcsolatban, de a valóság az, hogy az edző és a játékosok kölcsönösen tisztelik egymást. Csak annyit mondhatok, hogy Bale nem szeretett volna pályára lépni. Minden más köztünk marad. Korábban már elmagyaráztam ezt a helyzetet. Az egész mögött a játékos és az edző közötti megbeszélés rejtőzik, de erről nem fogok többet elárulni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK