Brahim Díaz: Itt megmutathatom, hogy mire vagyok képes

Brahim a nyár végén, kölcsönszerződés keretein belül került az AC Milan csapatához. A fiatal támadó rendszeresen játszik, gólokat szerez, jó játékkal hálálja meg a bizalmat. Most egy spanyol lap kedvéért mesélt az eddigi élményeiről, érzéseiről.

„Jól érzem magam Milánóban. A Real Madridnál is nagyon jó volt, nagyszerű csapattársaim voltak, de most a saját játékomat játszhatom és megmutathatom, hogy mire vagyok képes.”

„Egyértelmű, hogy a jelenlegi helyzet sokkal könnyebb számomra, hiszen imádom a futballt, ezért élek. A labdarúgók élvezik, ha pályára léphetnek, és pontosan ezt keresik azok, akik hozzám hasonlóan távoztak a Real Madridból.”

„Zidane évek óta bizonyítja, hogy ki is ő valójában, folyamatosan nyeri a trófeákat. Rendre kérdez a játékosaitól, edzőként és emberként is bizonyít, arról nem is beszélve, hogy játékosként is ezt tette. Különleges a kapcsolatunk, kölcsönösen kedveljük egymást, nagyon jól kijövünk egymással. Most az AC Milan játékosa vagyok, így kevesebbet beszélünk, de többször is küldött már üzenetet.”

„Nincs kétségem afelől, hogy a madridi csapattársaim el fogják érni a céljaikat, hiszen évről évre ezt teszik. A Real Madrid egy nagyon jó csapat, győztes környezettel, játékosokkal és edzői stábbal.”

„Zlatan ugyanannyi idős, mint édesapám, de mindannyian látjuk, hogy mit művel. Folyamatosan megteremti a különbséget. A futballban nem számít a kor, nem számít, hogy fiatal vagy, vagy öreg. Ezt bizonyítja is. Nagyon sokat kommunikálunk, sok tanáccsal lát el, nagyon jól kijövünk egymással a pályán és azon kívül is.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK