Nacho: Ott segítem a csapatot, ahol szükség van rám

Zinédine Zidane mellett a spanyol hátvéd nyilatkozott a holnapi Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.

A mérkőzés
"Mindig nagyszerű érzés visszatérni egy olyan stadionba, ahol egyszer már magasba emelhetted a Bajnokok Ligája-trófeát. Emellett már a válogatottal is játszottam itt, szóval ez egy igazán különleges helyszín számomra. Remélem, hogy sikerül ebből extra motivációt merítenünk és megnyerjük a holnapi találkozót."

Eden Hazard
"Nyilvánvalóan egy nagyon fontos játékosa a csapatnak. Megkapja a labdát, elindul, és az ellenfelek csak nagyon nehezen tudják őt megállítani. Sajnos az is igaz, hogy nem igazán van szerencséje a sérülésekkel. Bízunk benne, hogy minél előbb felépül, mert nagy szükségünk lesz egy száz százalékos Hazard-ra."

Sergio Ramos és a saját szerepe a csapatban
"Úgy érzem, hogy fontos játékosa vagyok a csapatnak. Ugyan nem játszok minden meccsen, mint Ramos, de amióta Zidane az edző, folyamatosan érzem, hogy fontos része vagyok a csapatnak. Így, hogy Ramos nem tud pályára lépni, próbálom megragadani a lehetőséget és kihozni magamból a legtöbbet. Szerencsére a kedvenc posztomon szerepelhetek, ez így jóval kényelmesebb nekem. Azért vagyok itt, hogy mindenben segítsem az edzőnket. Ott és akkor, ahol és amikor szüksége van rám. Barátként és madridistaként is remélem, hogy Ramos meghosszabbítja a szerződését."

Álmok és Real Madrid
"Sokkal messzebb jutottam annál, mint amit álmomban valaha is elképzeltem. Elképesztő számomra, mennyi mindent elértem a Real Madriddal. Jó érzés, hogy az edzők, mindig számítottak rám, és mindig elismerően beszéltek rólam. Ott vagyok, ahol lenni akarok. Azért a klubért harcolok, amelyikért a legjobban akarok."

Rendszertelenség
"Azon dolgozunk, hogy kiegyensúlyozott teljesítményt tudjunk nyújtani. Az Inter ellen nagyszerűen játszottunk, aztán az Alavés ellen, egy gyors bekapott gól után szenvedtünk. Ettől függetlenül a csapat készen áll a győzelemre, érezzük, hogy képesek vagyunk megnyerni a csoportot. Nem gondolom, hogy motivációs problémáink lennének, mindannyian tudjuk, mit jelent a Real Madrid mezét viselni."
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK