Zidane: A Real Madrid már korábban is átélt nehezebb időszakokat

Holnap este 18:55-től a Sahtar Donyeck ellen lép pályára a Real Madrid a Bajnokok Ligája csoportkörében. A találkozó előtt a francia mester is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, ahol egyebek mellett beszélt Hazard-ról, Asensióról, a hullámzó teljesítményről és a meccsről is.

A mérkőzés
"A sorsunk a saját kezünkben van, holnap pedig egy újabb döntő vár ránk. Még két döntő áll előttünk a csoportmeccsek során, de most a holnapi a legfontosabb, mert ezzel a három ponttal könnyen továbbjuthatunk a következő körbe. Csak erre a meccsre gondolunk."

"Minden játékosomban látom a tüzet, mindegyikük az összes meccsen győzni szeretne. De közben nagyon furcsa dolgok történnek, mint például a sérülések, emiatt a felkészülésünk is eltér a megszokottól. Ezek a történések sok mindent befolyásolnak, de a játékosok célja mindig ugyanaz marad ennél a klubnál. Lehetetlen nem érezni itt ezt a motivációt. A játékosok tudják, hogy hol vannak, tudják, hogy mit jelent a Real Madridban játszani. Mindig is ez a megfoghatatlan győzelmi vágy vitt minket előre. Ez pedig egy gyenge meccs után is ugyanúgy ott van bennünk. Emellett pedig még egy dolog mindig ott lesz bennünk: a Real Madrid."

Eden Hazard
"Nagyon kitartó játékos és ezt már sokszor megmutatta. Egy újabb sérülést szenvedett, nincs szerencséje ezekkel, és a hiánya a csapatnak is nagy érvágás. Ezek a dolgok manapság egyre több csapattal megtörténnek, nem tehetsz mást, el kell fogadnod. Remek játékos, és sohasem kételkedtem benne, és abban sem, hogy mennyi mindent el szeretne érni a Real Madriddal. Sajnos most egy szerencsétlen időszakot él meg, de mi mindenben mellette leszünk, hogy jól érezze magát és rendbe jöjjön. Nagyon elcseszett helyzet ez Eden számára. Alig várjuk, hogy újra velünk legyen és játszhasson. Korábban szinte soha nem hátráltatták őt sérülések, de biztos vagy benne, hogy sokkal erősebben fog visszatérni. Holnapi viszont egy fontos meccs vár ránk, most mindannyian csak erre fókuszálunk."

Kiegyensúlyozatlan teljesítmény
"Egyelőre nem sikerült megtalálni a megoldást. A Real Madrid azonban már korábban is megélt nehéz időket, de mindig felülkerekedett ezeken. Ez a legfontosabb dolog."

Marco Asensio
"Egyszerűen csak hagyni kell őt játszani, és nem arról beszélni, hogy mit kellene csinálnia. Tisztában vagyunk a képességeivel, ezért csak egyetlen dolgot kell tennie: újra megtalálni a legjobb formáját. Lépésről lépésre halad, de hamarosan újra a legjobb Asensiót fogjuk látni. Ehhez azonban idő kell, főleg azután, hogy egy ilyén súlyos sérülésből tért vissza, ráadásul a mostani szezonban is túlvan már egy sérülésen."

>>>Nacho mérkőzés előtti nyilatkoztatát ide kattintva tudod elolvasni<<<

Andriy Lunin és Benzema
"Nagyon elégedett vagyok vele. Jól teljesít az edzéseken, és tudom, hogy bármikor számíthatok rá, mert készen áll a bevetésre. Nagyon tetszik a hozzáállása. Benzema is készen áll a holnapi találkozóra."

Változás a sajtótájékoztatókon
"Én nem változtam. Ugyanaz az ember vagyok, aki voltam, és nem is fogok változtatni. Lehet, hogy néha komolyabban beszélek, de magamról ugyanazt tudom elmondani, mint korábban."
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK