Zidane: Kiba*zott jól kezdtük a meccset

A francia mester az Eibar legyőzése után.

„Nagyon jó érzéseim vannak a ma történtekkel kapcsolatban. Kiba*zott jól kezdtük a meccset. Lőttünk két gólt, de az Eibarnak is voltak jó pillanatai. A csapat bizonyos időszakokban visszaállt, de végig irányítottuk a meccset. Tudtuk, hogy nehéz helyszínre jövünk, de az elejétől a végéig irányítottuk a történteket. Ez egy olyan csata, amit nem fogunk abbahagyni, háromnaponta játszunk, így kell folytatnunk tovább. Örülnünk kell annak, hogy így játszottunk ma, és fel kell készülnünk a következő meccsre. Tudtuk, hogy az Eibar direkt futballt játszik, és magasan kellett letámadnunk őket, amit jól sikerült végrehajtanunk.”

„Benzema egy nyerő ember, mert amit csinál, azt egy magasabb szinten teszi, nem csak a góljai miatt. Mindig ismétlem magam, ha róla beszélek. Nem csak a góljai miatt van így, ő a játékunk egyik alappillére, nagyon fontos számunkra, ha pedig betalál, akkor az még jobb, nyilvánvaló, de ő nagyon fontos a csapatunk számára. Mindenkit meg kell dicsérnünk ma. Ez egy nagyszerű mérkőzés volt, nagyszerű teljesítménnyel, mindkét csapat részéről. Megérdemelt győzelmet arattunk.”

Zidane

„Változtatások? Jelenleg így játszunk. Hogy lesznek-e? Igen, lesznek, persze, hiszen ez egy nehéz és hosszú idény. Manapság kevesebbet rotálunk, de a legfontosabb az, hogy a játékosok jól teljesítenek, és mindenki ki fogja venni a részét a játékból. Nem változtattunk sokat az elmúlt meccseken, de most ez van. A dolgok változnak, nekünk pedig össze kell dolgoznunk.”

„Nem aggódom. Ilyen a futball. Az ellenfélnek mindig vannak jó időszakai. A minap ugyanez volt az Athletic-kel is, ma pedig az Eibarral. Ezek a csapatok soha nem adják fel, és vannak időszakok, amikor vissza kell állnunk. Keményen meg kellett dolgoznunk a győzelemért, de kézben tartottuk a meccset, ez is a játék része. Örülünk a győzelemnek, folytatjuk a jó sorozatunkat. Most pihennünk kell, és el kell kezdenünk a következő mérkőzésre koncentrálni.”

„Nem láttam Ramos esetét. De a bíró hozza a döntéseket. Tudja, hogy mit csinál, nem fogok a bírókról beszélni. Ha úgy döntött, nem ad büntetőt, akkor azt azért tette, mert úgy gondolja, hogy nem volt az.”

>>>A játékosok nyilatkozatait ide kattintva olvashatod<<<

„Tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy minden meccs nehéz lesz, különböző okok miatt. A következő találkozókon 200%-ra lesz szükségünk, vagy még annál is többre. Egyetlen percre sem lankadhat a figyelmünk, ebben teljesen biztos vagyok. Pozitívan kell gondolkodnunk. Folytatnunk kell a megkezdett utat, a végsőkig kemény küzdelem lesz.”

„Asensiónak semmi nem hiányzik. Folyamatosan dolgozik, lépésről lépésre, és szerintem jól van. Három naponta meccsünk van, meg kell hoznunk bizonyos döntéseket. Marco többet akar játszani, ahogy mindenki más is. Jól teljesítünk csapatként.”

Forrás: realmadrid.com, MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK