Zidane: A kemény munkánknak és a hitünknek köszönhetően jutottunk el idáig

A Bajnokok Ligájában a döntőbe jutásért játszik holnap a Real Madrid, a hazai 1-1-es döntetlen után idegenben kell kivívni a továbbjutást a Chelsea ellen. A visszavágó előtt Zinédine Zidane beszélt csapata eddigi teljesítménye mellett beszélt Ramosról és Hazard-ról is.

A mérkőzés

„Jó előérzetem van. Örülünk, hogy ilyen kaliberű mérkőzést játszhatunk. Tudjuk, milyen jellegű találkozó vár ránk és örülünk, hogy itt lehetünk. Tudjuk, mi repített minket idáig és mindent beleadunk annak érdekében, hogy szerepelhessünk a döntőben.”

„Ez a mérkőzés 90 percig tart, vagy tovább. Készen állunk, nem mindennap szerepel az ember a Bajnokok Ligája elődöntőjében. Jó teljesítményt akarunk nyújtani. A helyzet egyáltalán nem változott. Teljesítenünk kell, nagyszerű játékot kell letennünk az asztalra, mindent bele kell adnunk. A BL elődöntőjében keményen kell küzdened, de készen állunk és az a fontos, hogy mire vagyunk képesek a labdával. A csapat készen áll.”

A csapat elődöntőbe jutása egyfajta csoda volt?

„Nem csoda az, hogy itt vagyunk. Csak a kemény munkánknak és a hitünknek köszönhetjük, hogy itt tartunk. A futballban nincsenek csodák. Megvoltak a nehézségeink az idáig tartó úton, azonban ez a csapat tiszteletet érdemel, mert megmutatta a karakterét és személyiségét, amikor pedig komolyabb kihívás állt előttünk, a játékosok mindig jól teljesítettek és abszolválták a feladatot. Ott vagyunk, ahol lenni akartunk és megérdemeltük ezt. Mindent beleadunk holnap, hogy a döntőben szerepelhessünk.”

Zinédine Zidane

Chelsea

„Megnéztük a meccseiket, de ez holnap nem számít, mert az egy másik mérkőzés lesz. Semlegesítenünk kell a képességeiket és erősségeiket. Nekünk is megvannak a saját fegyvereink.”

„Az odavágó első félideje kemény volt, de a holnapi egy másik mérkőzés lesz és megpróbálunk fejlődni. Tudjuk, hogy nagyszerű képességek birtokában vagyunk, megpróbálunk agresszívebben védekezni és megmutatni, mire vagyunk képesek a labdával.”

Ramos visszatérése

„Majd holnap meglátjátok. Nem fogok elmondani semmit. Itt van velünk. Ez azt jelenti, hogy jól van és ez a legfontosabb számunkra. Velünk van a vezérünk és a kapitányunk. Nem fogok kockázatokat vállalni vele kapcsolatban. Sergio itt van velünk, tehát készen áll a játékra. Mindenki, aki itt van velünk, készen áll. Ez egy BL-elődöntő és mindent beleadunk majd. Minden játékos készen áll.”

Hazard

„Ez egy nagyszerű időszak számára. Készen áll és ez jó. Szükségünk lesz Edenre, tudjuk, milyen nagyszerű játékos ő. Biztos vagyok benne, hogy hozzáteszi a magáét a csapat sikeréhez. Készen áll. A saját játékát fogja játszani, azt tesz a pályán, amit akar.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK