Bale újjáéledése folytatódik

A Real Madrid walesi szélsője meglehetősen erős kezdésnek örvendhet a 2021/22-es idényben. Mind klubcsapatával, mind pedig hazája válogatottjával jól nyitotta meg az új szezont, ezúttal egy mesterhármassal jelentkezett Fehéroroszország ellenében.

Gareth Bale csillogott Wales válogatottjában vasárnap, a Fehéroroszország ellen 3-2-re megnyert világbajnoki selejtezőn. A Real Madrid szélsője mesterhármast szerzett, amivel ismét jelezte, hogy újjászületőben van. Lassan, de biztosan, a walesi lokomotív újra robogni kezd. Ha pedig ez megtörténik, akkor nagyon kemény idényeket hagyhat a háta mögött. 

A Real Madrid szurkolói nem feltétlen fogadták tárt karokkal a nyáron visszatérő játékost, ennek alapjául szolgált az is, hogy Bale és a klub, valamint a játékos és a szurkolók kapcsolata nem volt épp felhőtlen az elmúlt években. Mielőtt távozott volna a Tottenham csapatához, nagyon úgy tűnt, hogy Bale és a Real Madrid útjai végleg el fognak válni. 

Igen ám, de visszatérését követően egy teljesen koncentrált, a csapatba teljes mértékig integrálódni hajlandó Bale-t láthatott az edzői stáb és a játékosok is, amivel sikerült elnyernie Carlo Ancelotti bizalmát is. 

A Real Madrid vezetőedzője a csapat eddigi mindhárom bajnoki meccsén a kezdőcsapatban küldte pályára walesi játékosát, és bár a Betis elleni győzelem során Bale meglehetősen halvány volt a pályán, az első két mérkőzésen sokkal impozánsabb teljesítményt nyújtott. A Levante ellen például meg is szerezte szezonbéli első találatát. 

A 32 éves szélső a fehéroroszok elleni meccs előtt mesélt a sajtónak arról, hogy mennyire élvezi a munkát Carlo Ancelotti kezei alatt. Remélhetőleg ez a kapcsolat gyümölcsöző lesz mindkét fél számára, és a játékos is a megkezdett úton tud tovább haladni. 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK