VIDEÓ – Camavinga bemutatása

Hivatalosan is bemutatták a Real Madrid legújabb szerzeményét.

Eduardo Camavingát bemutatták, mint a Real Madrid új játékosa. A hivatalos eseményre Valdebebasban került sor. A ceremóniát egy néhány perces videóanyag vetítésével kezdték, amely a játékos legszebb pillanataiból készült válogatás volt.

A videó megtekintése után Florentino Pérez vette magához a szót: „A klub ma egy olyan francia játékost köszönt, akivel kapcsolatban határozottan hiszek abban, hogy megmutatja a benne rejlő tehetséget, erőt és fejlődési vágyat. Tudom, hogy a Real Madrid szurkolói meleg fogadtatásban részesítik ezt a játékost, aki családjával együtt keményen dolgozott és mindent megtett azért, hogy élete egyik legnagyobb álma teljesülhessen.”

„Mindössze 18 esztendősen fogod viselni először a Real Madrid mezét, amely a világ egyik leginkább szeretett és tisztelt klubja, amely 13 alkalommal ülhetett fel Európa trónjára. A klub, amely maximális elkötelezettséget és odaadást vár el. Mától egy olyan címerért fogsz küzdeni, amely mögött a futballtörténelem leggazdagabb trófeás vitrinje áll, de amely emellett olyan értékeket képvisel, amelyeket a klub a 119 éves történelme során épített fel, és amelyekkel emberek milliói azonosulnak világszerte.” 

„A futball visszatér a Bernabéu Stadionba. Nagyon izgalmas ezt kimondani, mindazok után, amiken keresztül mentünk ezekben a szomorú és furcsa időkben. Eduardo, vasárnap már a Bernabéuban leszel, és most már ott van rajtad a klubunkhoz tartozás felelősségének súlya.”

Pérez és Camavinga

„Itt sosem leszel egyedül karriered során. Minden egyes meccsen mögötted állnak a szurkolók. Az erejük és a támogatásuk el fog kísérni az utadon. Ők az okai, ők a hajtóerői mindannak, amit teszünk. Egy rendkívül fájdalmas és összetett időszakot éltünk át és élünk át még most is. A pandémia megakadályozta, hogy a szurkolókkal lehessünk, de lépésről lépésre visszatérünk a normális kerékvágásba.”

Az elnök szavai után Camavinga is mondott néhány mondatot: „Nagyon büszke vagyok, hogy harcolhatok ezért a címerért. Szeretném megköszönni az elnöknek és a családomnak a belém fektetett bizalmat. Ha valaki néhány évvel ezelőtt azt mondja nekem, hogy itt fogok állni, nem hittem volna el. Hala Madrid!”

Camavinga

Az eseményt megelőzően Camavinga aláírta hat évre szóló szerződését Florentino Pérez társaságában. Ezt követően a játékos átvehetett egy ajándék órát, egy Santiago Bernabéu Stadion modellt, továbbá egy a nevével és a 25-ös mezszámmal ellátott mezt.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK