Benzema: Megérdemeltük a győzelmet

A játékosok közül a két gólszerző, Karim és Vini nyilatkozott a Valencia legyőzése után.

Benzema:
„Ez egy nehéz mérkőzés volt számunkra egy olyan kiváló csapat otthonában, mint a Valencia. Itt mindig nehéz játszani. Megérdemeltük a győzelmet és ezt a nagyon fontos három pontot. Megérdemlik a dicséretet azok, akik az elejétől a pályán voltak, és azok is, akik csereként álltak be, hiszen rengeteget segítettek nekünk. Ez egy csapatgyőzelem volt.”

Benzema

„Jól teljesítek, szeretném így folytatni. A legfontosabb az, hogy a gólok, amiket szerzünk, segítik a klubomat. Túl korai még azt mondani, hogy letettük a névjegyünket a ligában, de így fogjuk folytatni. Minden meccs egy döntő, mi pedig ezt most megnyertük.”

Vinícius:
„Ebben a stadionban mindig nagyon nehéz játszani. Hátrányban meg aztán még inkább, de tovább dolgoztunk. A Real Madrid soha nem adja fel. A meccs elején nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna, de végül sikerült fordítanunk és meg tudtuk szerezni a győzelmet. Mindent beleadtunk, és végül sikerült jó eredményt elérnünk. Az edző és a csapat munkájának köszönhető ez az egész, mindenki keményen dolgozik. Úgy, mint még soha.”

„Nagyon jól játszottunk a gól után. Meg voltam győződve róla, hogy fordítani fogunk. Ezért is tudtuk ilyen gyorsan megfordítani az állást. A koncentráció és a hozzáállás, ami mindenkit jellemzett, kulcsfontosságú volt, mindannyian hittünk abban, hogy meg tudjuk csinálni. Ha meg akarod nyerni a bajnokságot, akkor meg kell nyerned az ilyen meccseket. Mi vagyunk a Real Madrid, mindig az utolsó pillanatig próbálkozunk.”

Vini Jr.

„Ami miatt a leginkább örülök, az a Real Madrid győzelmet. Az egész csapattal elégedett vagyok, önbizalmat adnak nekem és segítenek abban, hogy jól játsszak. Gyakran kapok tőlük labdát, így sok helyzetet tudok kidolgozni a csapatnak. Úgy gondolom, hogy ma jól játszottunk, és ami a legfontosabb, megnyertük a meccset.”

„A cserék sokat segítettek. Az egész keret arra koncentrál, hogy segítsen, ahol tud, és ma is ez volt a kulcs. Nagyon örülök, hogy újabb gólt lőttem és segíthettem a csapatot. Most itt az ideje, hogy kiélvezzük a győzelmet és kipihenjük magunkat.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK