Mauricio Pochettino: A PSG célja a továbbjutás

A párizsi klub edzője reagált a nyolcaddöntő párosítására.

„Nehéz párharc lesz, mivel egy kiváló edzővel és kiváló játékosokkal felálló csapat ellen fogunk játszani. A Real Madrid lesz az ellenfelünk, ez a klub pedig hozzászokott a Bajnokok Ligája megnyeréséhez, komoly történelme és rengeteg tapasztalata van. Egyértelmű, hogy egy nagyon kemény párharcnak nézünk elébe.”

„Februárban találkozunk először, úgyhogy a jelenlegi forma nem sokat jelent. A legfontosabb az, hogy a lehető legjobb állapotban legyünk februárra, és minden játékosunkat egyénileg értékeljük. Ha egy csapat formájáról beszélünk, akkor a szerencsének is mindig van szerepe. Például sérülések is hátráltathatnak egy csapatot. Ez egy egyenes kieséses párharc lesz, amelyet előre meghatározott időpontokban fogunk lejátszani, így számos dolog befolyásolhatja a végkimenetelét.”

„Természetesen magabiztosnak kell lennünk. Nagyszerű csapatunk van, nagyszerű, tehetséges játékosokkal. Nincs kétségem afelől, hogy a lehető legjobban fogunk hozzáállni a párharchoz, bízunk a játékosainkban. Megvannak a kvalitásaink a győzelemhez és a továbbjutáshoz. Ez a PSG célja.”

Forrás: psg.fr
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK