Florentino Pérez: Együtt legyőzzük a kihívásokat

A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez, az első csapat edzője, Carlo Ancelotti, a női csapat edzője, Alberto Toril, továbbá a kapitányok, Karim Benzema, Sergio Llull, Rudy és Ivana tolmácsolták a klub üzenetét a madridisták számára.

Florentino Pérez: „Mi, a Real Madridnál minden szeretetünket és együttérzésünket küldjük mindenkinek az évnek ezen különleges időszakában. Ezek továbbra is nehéz idők, amikor küldjük minden erőnket és bátorításunkat, legfőképp azoknak, akiknek erre a leginkább szükségük van. Szeretnénk a remény üzenetét küldeni, mely szerint hamarosan visszatérünk a normális kerékvágásba, amit már annyira várunk. Biztosak vagyunk abban, hogy legyőzzük ezeket a kihívásokat és sok örömben és sikerben lesz részünk.”

„Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy továbbra is keményen dolgozzunk annak érdekében, hogy minden madridista büszke legyen a csapataunkra, és együtt örülhessünk újabb győzelmeknek és trófeáknak. Boldog karácsonyt mindenkinek, az új esztendő pedig hozzon egészséget, munkát és boldogságot mindenkinek.”

Pérez

Ancelotti: „Mindenkinek boldog karácsonyt kívánunk a családjai és szerettei körében. A madridista család minden tagjával osztozunk az izgalomban és a reményben, hogy együtt élvezhessük az álmainkat. Boldog karácsonyt és boldog új évet mindenkinek.”

Benzema: „A keret nevében szeretnék sok erőt és bátorítást küldeni mindenkinek az év ezen különleges időszakában. Azért fogunk dolgozni, hogy együtt elérjük az álmainkat. Boldog karácsonyt és boldog új évet.”

Ancelotti és Benzema

Sergio Llull: „Az év ezen különleges pillanatában szeretnénk boldog karácsonyt kívánni mindenkinek a családjai és barátai körében. Remélem, hogy a 2022 mindenki számára különleges év lesz, hogy egészségesek leszünk és a számos kihívás, amivel majd szembenézünk, sportsikereket hoz az egész Real Madrid családnak.”

Llull és Rudy

Rudy: „Boldog karácsonyt minden madridistának. Nagy reményekkel várjuk 2022-t, izgatottan és reményteljesen várjuk, hogy egészséget, jólétet és sok trófeát hozzon nekünk. Boldog új évet és hajrá Real Madrid!”

Toril és Ivana

Alberto Toril: „Az év ezen különleges időszakában szeretnénk a legjobbakat kívánni mindenkinek. Jó egészséget mindenkinek, reményekkel telve várjuk a 2022-t.”

Ivana: „A Real Madrid női csapatának játékosai is szeretnének boldog karácsonyt kívánni mindenkinek. Együtt erősebbek vagyunk. A legnagyobb izgalommal várunk neki az új esztendő kihívásainak.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK