Nacho: Mi vagyunk a Real Madrid, szóval össze kell kapnunk magunkat

A csapat játékosai közül Nacho osztotta meg a gondolatait a Barcelonával szemben hazai pályán elvesztett El Clásicót követően.

A teljesítmény

„A mi részünkről egy nagyon rossz, a Barcelona részéről pedig egy nagyon jó teljesítményt láthattunk. Az eredmény önmagáért beszél. Talán túlságosan is elkényelmesedtünk az előnyünk miatt. Csalódottak vagyunk, mivel egy klasszikust elveszteni mindig nagyon fájdalmas. Eddig a pontig azonban egy nagyon jó szezont hoztunk, az előnyünknek köszönhetően pedig továbbra is vezetjük a tabellát.”

Nacho-Barcelona-Real-Madrid

„Egyetlen szempontból sem tudtuk az elvártat szintet hozni. Ez az egyik legpocsékabb teljesítményünk volt ebben az idényben. Az elejétől kezdve minden rosszul alakult; gyorsan előnyhöz jutottak és egy percig sem éreztük jól magunkat a mérkőzésen. Nehéz mentálisan feldolgozni ezt a vereséget, abból kifolyólag, hogy mennyit is jelent ez a találkozó, most azonban meg kell őriznünk az előnyünket, amit még mi szereztünk magunknak. Mi vagyunk a Real Madrid, szóval össze kell kapnunk magunkat. Gratulálnunk kell nekik, még sokat kell dolgoznunk, de legalább a saját kezünkben van a sorsunk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK