Guardiola: Csodálom Carlo Ancelottit

A szerdai visszavágó előtt nemcsak a Real Madrid képviselete, hanem a Manchester City trénere is válaszolt az újságírók kérdéseire.

“Ebben a sorozatban minden egyes mérkőzés más. A kérdés csak az, hogy mit tanulsz belőlük. Nehéz összehasonlítani az előző idényt is a mostanival. Ezek a mérkőzések azon is múlnak, hogy a játékosok hogyan kelnek fel aznap. Tudjuk, hogyan kell kezelni ezeket a találkozókat, de nincs garancia arra, hogy jól is fogunk játszani. Ha azonban el akarjuk érni a döntőt, akkor a legjobb játékunkat kell játszanunk.”

Guardiolaa kép forrása: YouTube Screenshot (Manchester City)

“Tudunk sokkal rosszabbul játszani, mint ahogy azt az első mérkőzésen tettük, ennek ellenére előfordul, hogy az ilyen meccseket is megnyerjük. A futball kiszámíthatatlan, néha olyasmit is megkaphatsz ebben a világban, amit nem érdemelsz meg. A Bajnokok Ligája ezen szakaszában hihetetlenül jól kell teljesítenünk.”

“Nem biztos, hogy ugyanaz a kezdőcsapat lép majd pályára, mint az első meccsen. Nem tudom, hogy mi történik majd holnap, de a lehető legjobb tizeneggyel próbáljuk majd megnyerni a mérkőzést. Megnéztük az odavágót, kielemeztük, vannak dolgok, amikben fejlődni akarunk. Ez próbáljuk majd megtenni.”


Kattints ide a részletekért!

“Csodálom Carlo Ancelottit. A világ számos pontján, a legnagyobb futball bajnokságokban megfordult már, fantasztikus csapatokat edzett, és mindenhol lenyűgöző munkát végzett. A csapatainak futballja kifejezetten jó. Emellett egy kivételes ember. Nyugodt személyiség, képes kontrollálni az érzelmeket, a csapata pedig tökéletesen kifejezi, hogy ki is ő valójában.”

“Kyle Walker jól edzett ma, így biztosan ott lesz a keretben. Holnap döntjük majd el, hogy játszik-e vagy sem, de már három hete velünk edz, örülünk, hogy visszatérhet. Ami Cancelót illeti, az eltiltását követően egyértelműen több lehetőségünk van a jobb oldalon. Az ő játéka nem is kérdéses, jól érzi magát.”

“Két jó csapat mérkőzik majd meg. Egy hete láthattuk ennek a bizonyítékát. A Real Madrid Spanyolország bajnoka, a Manchester City pedig megpróbálja megnyerni a Premier League-et.”

Forrás: mancity.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK