Ancelotti: Senki sem tudja pótolni Benzemát

A Real Madrid, helyi idő szerint, vasárnap hajnalban legjátszotta első felkészülési mérkőzését, méghozzá a Barcelona ellen. A találkozót 1-0-ra a katalán csapat nyerte meg Raphinha góljával. A meccs után Carlo Ancelotti értékelte a látottakat néhány szóban.

"Az volt a terv, hogy Rüdiger és Alaba a meccs bizonyos szakaszában majd pozíciót cserél egymással. A következő meccseken ez meg is fog történni. De Alaba csak akkor fog balhátvédet játszani, ha ez mindenképp szükséges."

"Teljesen egyértelmű, hogy könnyebb dolgod van, amikor behozod Kroost, Casemirót és Modrićot, a második félidőben feljavultunk, sokkal többet volt nálunk a labda, mi irányítottunk. Ki akartuk próbálni a fiatalokat, akik védekezésben remekül is teljesítettek, de mégiscsak ez volt az első meccsük együtt a pályán."

"A védekezést jól megszerveztük, de a támadásban hiányzott valami. Benzema a világ legjobb játékosa, teljesen természetes, hogy hiányzik a csapatnak, amikor nincs a pályán. Senki sem tudja őt pótolni. Karim a következő meccsen már játszani fog 45 percet."

"Az a csapat fog kezdeni az UEFA-Szuperkupa döntőben, amelyik pályára lép a Juventus elleni felkészülési meccsen."

"A keret részemről teljes. Asensio és Ceballos jövője csak rajtuk múlik."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK