Ancelotti: A csapat kifejezetten jól teljesít

A Real Madrid 2-0-ra legyőzte az Inter gárdáját a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában, a királyi gárda így csoportelsőként várhatja a nyolcaddöntők sorsolását. A lefújást követően Carlo Ancelotti több játékosát is méltatta, de szóba kerültek a lehetséges ellenfelek is.

A mérkőzés

„Jól teljesítünk és nagyon tetszik a csapat védekezése. Egyénileg is nagyon magas szintet képviselünk, Militão és Alaba pedig nagyon jó teljesítményt tesz le az asztalra. Olyan szintű elköteleződést láthatunk, ami a szezon elején hiányzott, akkor több gólt is kaptunk.”

kdgndsélgéldsméc,édlsmcéldmsélcmdlsémblndsklmvbdlsm

play-rounded-fill

Nagyszerű hangulat uralkodik az öltözőben és az általunk képviselt minőség lehetővé teszi, hogy meccseket nyerjünk és trófeákért küzdjünk.

„A csapat nagyon jól teljesít és nem is kérhetek többet tőlük. Néha nem támadunk le annyira magasan, de jól érezzük magunkat akkor is, ha visszább kell húzódnunk, mert nincsenek olyan középpályásaink, akik képesek levédekezni a nyílt területeket. Néha talán ez nem annyira szemet gyönyörködtető, de jól teljesítünk.”

„Vannak nálunk nagyobb intenzitással játszó csapatok, de mindenkinek megvannak a maga tulajdonságai. Védekezésben hiányzik belőlünk az intenzitás, szenvedünk, ha az ellenfelünk széthúzza a pályát, de a mi oldalunkon ott a minőség, tapasztalat és az elkötelezettség.”

Carlo Ancelotti

Sorsolás

„Az a fontos, hogy a csoport élén végeztünk és innen várhatjuk a sorsolást. Nem aggódom emiatt, mert a célunk az, hogy megnyerjük a sorozatot, nem csak a nyolcaddöntőkön szeretnénk túljutni.”

Jović és Casemiro

„Jović nagyszerűen játszott és nemcsak támadásban számíthattunk rá, hanem a labdakihozatalok során is. Nagyszerű teljesítményt nyújtott, Karim visszatéréséig pedig játszani fog. Mindenesetre arra számítok, hogy Benzema felépül. Casemiro összeszedett egy kisebb ütést, de nem gondolom, hogy bármilyen problémája lesz.”

Modrić

„Természetesen pihennie kell, ez vérható volt. Most öt napja van regenerálódni és felkészülni a következő mérkőzésre. Úgy gondolom, az otthoni pihenés nem okoz gondot számára, visszafogott életet él. Egy olyan játékosról beszélünk, akiben van valami különleges. Van három csodálatos középpályásunk, Valverde és Camavinga pedig nyomást helyeznek rájuk. Ha eljön az idő, amikor hármójuk közül valaki elfárad, nem lesz gond, mert akkor más fog játszani, aki képes ezen a szinten teljesíteni.”

Rodrygo és Asensio

„Mindketten nagyszerű munkát végeznek. Néha egy tipikus szélsőt választok, mint Rodrygo, néha pedig a stratégiától függően egy olyan játékost, aki szeret befelé mozogni, mint Asensio, aki csodálatos gólt szerzett ma.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK