Jorge Sampaoli: Irányítottuk a játékot

A Sevilla mestere a Real Madrid elleni vereség után.

„Két ellentétes félidő mérkőzése volt ez. Egy nagyon lapos első félidőé és egy nagyon élénk második félidőé, amelyben átvettük a játék irányítását. A végeredménytől függetlenül úgy gondolom, hogy mindent beleadtunk.”

„José Ángel rosszul kezdett és ideges volt. Úgy döntöttünk, hogy egy tapasztaltabb játékost küldünk pályára, így kíméljük őt egy kicsit. Nianzou egy kisebb sérülés miatt jött le, Marcão pedig izomfáradtságtól szenved, mivel sok percet játszott a visszatérése után.”

Sampaoli
a kép forrása: Screenshot (Sevilla TV)

„A második félidőben feljavultunk. Folyamatosan föléjük kerekedtünk, sok helyzetet dolgoztunk ki, ez a legutóbb nem sikerült, annak ellenére, hogy akkor győzni tudtunk. Őszintén mondom, hogy tetszett a második félidőben nyújtott teljesítményünk.”

„Egy labdavesztés miatt veszítettünk el egy meccset, amelynek a második félidejében domináltunk. Nagyon sokat tettünk egy nehéz stadionban, de végül pont nélkül távozunk. Egyszerre vagyunk szomorúak és mérgesek az öltözőben. A meccs teljesen a mi kezünkben volt, sokkal inkább mint a Madridéban.”

„Megvolt minden ahhoz, hogy az egyenlítés után a vezetést is megszerezzük. Ezek a csapatok nem kímélnek, ha hibázol. Egyenrangúak voltunk egy félelmetes ellenféllel szemben. Konkrét hibák miatt kaptunk ki, nem ezt a végeredményt vártam a mérkőzés alakulása alapján. Felálltunk, megpróbáltunk nyerni, ez az, amit értékelek.”

„Úgy gondolom, hogy a második góljuk anélkül jött, hogy megérdemelték volna, de ez a Real Madrid.”

Forrás: managingmadrid.com, sevillafc.es
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK