Vini 2027

A madridisták Vini jövője kapcsán nyugodtan alhatnak. Az AS szerint a 22 éves brazil sztár már aláírta új szerződését a Real Madriddal, melynek értelmében 2027-ig kötelezte el magát a BL-címvédőhöz.

Az AS úgy tudja, a felek már nyáron megkötötték a megállapodást, sőt, a játékos július óta már ennek megfelelően kap fizetést, és az egyetlen dolog, ami még hátra van, az a hivatalos bejelentés. A klubnál még mérlegelik, hogy külön kezeljék a játékos hosszabbítását, vagy együtt Rodrygo és Militão ügyével.

Vinícius 2018. július 12-én írt alá a Real Madridhoz, lényegében azonnal, ahogy a kora ezt lehetővé tette. Annak ellenére, hogy 45 millió euróba került és óriási potenciál volt benne, a klub az „ígéret” státuszának megfelelő, évi 3 millió eurós fizetést adott neki. Ez a szerződés 2024. június 30-án járt volna le, és bár az előző idényben hatalmas sztárrá nőtte ki magát, Vini sosem panaszkodott amiatt, hogy az egyik legalacsonyabb fizetésű játékos a keretben (nála kevesebbet csak Lunin és Vallejo keresett).

Pérez

Vini inkább a pályán szeret beszélni, ő így szerette volna kiérdemelni a fizetésemelést, amelyet a Madrid logikusnak és szükségesnek is gondolt, figyelembe véve az olyan állami tulajdonú klubok nyomását, mint a PSG.

A kulcs maga Vinícius, aki mindig elmondta, hogy szeretne hosszú évekig a Bernabéuban játszani, és soha nem menne egy másik együtteshez, csak azért, mert az többet fizet neki. Vini nagyon beilleszkedett a madridi életbe, családja és bizalmasai veszik körül, így sosem volt kétséges, hogy itt van a bázisa.

A 22 éves játékos 2027-ig írt alá a blancókkal, így biztossá válhatott számára, hogy 27 éves koráig a Real Madrid játékosa lesz, és lehetősége lesz olyan egyéni trófeák megnyerésére, mint az Aranylabda vagy a The Best-díj, ami egy újabb szerződéshosszabbítás esetén még jobb helyzetbe hozná őt. Habár a szerződés pénzügyi részletei egyelőre nem ismertek, Vini vélhetően felkerült a fizetési középmezőnybe, és nagyjából 8 millió eurót kereshet, ahogy az előző idényben Marcelo vagy Isco.

Vini jó formában kezdte az új idényt is, jelenleg 8 góljával ő a blancók legeredményesebb játékosa, egyel előzi meg Valverdét és kettővel Benzemát és Rodrygót. A legutóbbi Aranylabda-szavazáson a 8. helyen végzett, és azt reméli, hogy 2023-ban akár a pódiumon is végezheti, ha így folytatja.

Vini tehát legalább 2027-ig a Madrid játékosa marad. A Bernabéu szurkolói megnyugodhatnak. Egy ideig biztosan itt lesz.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK