Rodrygo: Falié egy olyan támadás volt, amelynek nincs helye a futballban

A játékosok közül Rodrygo, Kroos és Lucas nyilatkozott a Cádiz legyőzése után.

Kroos:
„Úgy jött a labda, hogy nem tudtam meglőni belsővel. Sikerült ezzel a góllal segítenem a csapatot, ezért nagyon örülök. Az utolsó tíz percet leszámítva jó teljesítményt nyújtottunk. Megvoltak a lehetőségeink, de a végén még szenvednünk kellett egy kicsit egy felesleges gól miatt. Szerintem jó mérkőzést játszottunk és megérdemelten nyertünk.”

Kroos

„Jól teljesítünk ebben az idényben, de még túl korai lenne bármit mondani. Sok dolgot lehet megnyerni jövőre, harcolni fogunk mindegyikért. Minden sorozatban nehéz nyerni. Ott a Spanyol Szuperkupa, a klubvilágbajnokság, a BL, a bajnokság és a kupa is. Sok meccset kell játszani, készen kell állnunk.”

„Az ellenfél a maga módján védekezik, nekünk nyugodtnak kell maradnunk és a saját játékunkat kell játszanunk. Ha rosszul reagálunk, akkor az ő játékukat fogjuk játszani, és pontosan ezt akarják. Minden vitával csak időt pazarolsz. Én mindig szeretek kimaradni ezekből és inkább focizni, mivel mi vagyunk a jobb csapat. Mindig nehéznek bizonyul, ha megszakad a játék.”

Rodrygo:
„Nagyon nehéz és fontos győzelem volt ez. Lezárhattuk volna a meccset, de a bekapott gól miatt a végén szenvednünk kellett, ez pedig nehéz volt. A legfontosabb, hogy megvan a három pont.”

Rodrygo

„Úgy gondolom, hogy Fali esete nem volt véletlen, teljesen szándékosan történt. Szégyenletes, hogy utána azt mondta nekem, hogy ő nem csinált semmit. Nem tudom, hogy miért van ott a VAR. Ez egy olyan támadás volt, aminek nincs helye a futballban.”

„Reméljük, hogy nagyszerű világbajnokságunk lesz. Szeretnénk megnyerni, én pedig azért leszek ott, hogy segítsem az országomat. Mindig nagyszerű érzés Brazíliáért játszani, remélem, hogy kiváló vb-nk lesz.”

Lucas Vázquez:
„A csapat tisztában volt azzal, hogy fontos a győzelem. Szerintem már az első pillanattól kezdve a győzelemért játszottunk. Lehet, hogy az a gól a végén kicsit árnyalta a képet és csalóka lehet a végeredmény, de szerintem megérdemelten nyertünk.”

„Az első pillanattól kezdve időhúzással tördelték a játékot. De tiszteletben kell tartani a játékukat. Egyértelmű volt számunkra, hogy nekünk kell szereznünk az első gólt, Militão találata pedig segített nekünk a második félidőre. Aztán jött a második gól, és szerintem még megérdemeltünk volna néhányat.”

Lucas

„A csapat remekül teljesít és fantasztikus munkát végez az UEFA-szuperkupa óta, jól éreztük magunkat a kapu előtt, a védekezésben, támadásépítésben. Ez eddig remek munka volt, de az elmúlt meccseken elhullajtott pontok miatt a második helyre szorultunk vissza.”

„Minden címért harcolni fogunk, keményen dolgozunk majd, hogy javítsunk azokon a dolgokon, amelyek nem voltak elég jók. Mindent meg akarunk nyerni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK