Ancelotti: A csapat elvégezte a feladatot

Ancelotti
Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

Az olasz mester a Cacereño legyőzése után.

„Rodrygo zseniális pillanatot produkált. Szoros, harcos mérkőzés volt. Sok küzdelmet, sok hosszú labdát láthattunk. A csapat elvégezte a feladatot, én pedig elégedett vagyok, mivel ez nem egy számunkra megszokott mérkőzés volt.”

„Lenyűgözött Hazard teljesítmény. Nehéz értékelni a játékosok teljesítményét, mivel ma lehetetlen volt játszani. Ez egy igazi ívelgetős meccs volt, az alacsonyabb játékosok, mint Hazard és Rodrygo, szenvedtek. Amíg a pályán volt, teljesített, és azt tette, amit kértem tőle.”

„Sosem éreztem veszélyben a továbbjutást. Az egyéni kvalitások kijöttek a pályán, ahol nem tudtuk rendesen passzolni a labdát. Ezért is választottuk az íveléseket, és így tudtunk alkalmazkodni. Tetszett, amit láttam, az elejétől a végéig. Tudtuk, hogy ilyen hangulat fogad majd minket. Nem vállaltunk kockázatokat hátul, és sorozatban a második meccsünkön kerültük el a bekapott gólt.”

„A pálya? Itt nem lehet futballozni. Szerintem ez nem is futball. Ez egy másik szép sportág, szép dolog, hiszen a kiscsapatoknak lehetőségük van játszaniuk a nagyok ellen. Ez jó a szurkolóknak, de ők jó focit is szeretnének látni.”

„A Cacereño remekül játszott, lezárták a területeket, magasan letámadtak. Nem tartottuk megfelelő mennyiségben magunknál a labdát, és nem teljesítettünk a szokásos módon, de versenyképesek voltunk.”

„A csapatnak megvannak a kvalitásai ahhoz, hogy bármely sorozatban harcban álljon az elsőségért.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK