Quique Setién: Mindenre fel kell készülnünk a Real Madrid ellen

A Villarreal edzője a ma délutáni bajnoki összecsapás előtt.

„Nem most kell megismernünk a Real Madridot. Tudjuk, hogy nagyszerű csapat, kiváló játékosokkal, és biztosan nagy nyomás alá helyeznek minket. Optimistán és izgatottan várhatjuk a meccset, hiszen egy jó pillanatban vagyunk a magabiztosságunkat tekintve, és jó érzéseink vannak. Ez segíteni fog a Madrid ellen.”

„Mindenre fel kell készülnünk a Real Madrid ellen. Amikor védekezniük kell, nagyon jól csinálják, mivel rendkívül gyorsak, erősek és intelligensek, ha közel vannak a saját tizenhatosukhoz, rendkívül konzisztensek. Támadásban nagyon gyors, kiszámíthatatlan játékosaik vannak, akik ha jó napot fognak ki, akkor bármely akcióból képesek gondot okozni, gólt szerezni. A nagy csapatoknak kevesebb helyzet kell a győzelemhez, mint az ellenfeleiknek. A mérkőzés az alternatív megoldások meccse lesz, okosnak kell lennünk.”

„Tudjuk, hogy magabiztosan kell bánnunk a labdával. Lesznek időszakok, amikor tudjuk dominálni a területeket és így meg tudjuk akadályozni a gyors játékosaik betöréseit. Ez nagyon fontos lesz, ha meg akarjuk nyerni a meccset. A magunk részéről pedig ki kell használnunk a lehetőségeinket, amikor kidolgozzuk őket.”

Okos játék, koncentráció

„Én azt szeretném, ha azt látnám a pályán, amivel készülünk erre a meccsre. Fenn kell tartanunk a koncentrációnkat, mivel az olyan ellenfelek, mint a Madrid, sokkal könnyebben szereznek gólt mint mások. De ha okosak leszünk, biztosan tudunk nekik nehézségeket okozni.”

„Jelenleg nem gondolom, hogy az európai helyekről beszélhetnénk. Senki nem tudja még, hogy mi fog történni, hosszú még az út az idény végéig. A csapatok nehéz pillanatokon mennek át, egy jó sorozat az élre repíthet, de egy rossz akár ki is ejthet. Nehéz nyerni, a LaLiga pedig egészen kiegyenlített, mindenki szenved. Aki a legkonzisztensebb lesz, és talán egy kis szerencséje is van, biztosan ott lesz a végén, de ez nem dől majd el, csak a sorozat legvégéhez közeledve.”

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…