Quique Setién: Tartottuk magunkat a terveinkhez

Quique Setién
Quique Setién

A Villarreal mestere a tegnapi mérkőzést követően.

„Tudtuk, hogy hogyan szenvedjünk, amikor ránk került a sor. Remekül kezdtünk. Tartottuk magunkat a terveinkhez a pályán. Olyan helyzeteket dolgoztunk ki, amelyek lehetővé tették, hogy bizonyos szinten irányítsuk a meccset.”

„Megyünk előre. Az igazság az, hogy a játékosok sok mindenre képesek. Játékosokat helyezünk olyan pozíciókba, ahol nem szoktak játszani, és kiválóan teljesítenek. Ez a helyzet Gerarddal, aki hátrébb szokott játszani, most pedig sokkal feljebb játszik. Coquelin és Capoue érti a belső játékosok helyzetét, és ha egyszer kihozzuk a labdát hátulról, sok veszélyt teremtünk.”

„A hit embere vagyok. A második félidő eleje nem volt könnyű. Az igazság az, hogy nehéz változtatni olyan dolgokon, amik jól működnek, de tudtam, hogy sikerülni fog. A keret kivételes kvalitásokat hordoz magában.”

„Nem foglalkozom a tabellával. Három győzelmet szereztünk sorozatban, de a LaLiga nagyon versenyképes sorozat. Nagyon valószínű, hogy rossz sorozatod is lesz. A legfontosabb, hogy erősen, a lehető legnagyobb hittel és meggyőződéssel érj el a végére. A győzelem és a vereség az apró részleteken múlik.”

„Számítottunk arra, hogy az ellenfelünk a semmiből is tud helyzeteket kialakítani. A meccs elején volt néhány nagyon tiszta helyzetünk, amelyeket nem használtunk ki. Néhány szituációban szenvedtünk, de összességében a csapat jól védekezett. A szélsők sokat segítettek. Ahhoz, hogy ezt meg tudd tenni, óriási koncentrációra van szükség.”

„Ismertem Baenát, de az igaz, hogy nagyon pozitív meglepetés számomra. Nem csak arról van szó, hogy jól teljesít, de egyre jobbá is akar válni. Óriási jövő előtt áll. Tovább fejlődik majd. Fizikálisan egy csoda. Sokat fog adni nekünk.”

„Foyth hatalmas potenciállal rendelkezik védekezésben. De támadásban is sokat tesz hozzá. Mindenki, aki ellene játszik, nehéz pillanatokat él át, rendkívül erős és remekül olvassa a játékot.” „Gerard egy óriási játékos, aki remekül értelmezi az akciókat. Minden alkalommal, amikor átmegy rajta a labda, sokat segít nekünk. Ő egy olyan játékos, akit az ellenfelek nehezen tudnak megfogni, sok gólt szerez és sok gólpasszt oszt ki.”

Forrás: villarrealcf.es
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…