Ancelotti: Remekül reagáltunk

Ancelotti a Villarreal elleni meccsen
Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

Az olasz mester nyilatkozata a Villarreal elleni fordítás és továbbjutás után.

A mérkőzésről

„Nagyon mérges voltam a félidőben, és úgy döntöttem, hogy kockáztatunk és magasan letámadunk. Nem voltunk elég harcosak a párharcainkban, mondtam a srácoknak, hogy most már ébresztő, és még van idő a fordításra. Egyértelmű, hogy felébredtek. Nem volt jó első félidőnk, így egyszerűen nem játszhatunk. A második játékrészben aztán nagyszerűen reagáltunk, ahogy mindig. Ez a klub sosem adja fel, de nem várhatunk a meccs végéig a reakcióval.”

A fordítás

„Egy nagyon gyenge első félidőt játszottunk, és egy eléggé váratlan másodikat, mivel nagyon nehéz megváltoztatni a dinamikát úgy, ha egy olyan első félidőt produkálsz, mint amilyet nekünk sikerült. A csapat nagyszerű személyiségről tett tanúbizonyságot, és megfordította az állást. A második játékrész jót tett az önbizalmunknak. Nem adtuk fel, én pedig biztos vagyok benne, hogy át kellett írnotok a cikkeiteket a meccs végére.”

Ceballos és Asensio dicsérete

„Igazán megváltoztatták a meccset. Minőséget és energiát hoztak a pályára. Egyértelműen ők voltak a kulcsai a gólszerzésnek és a fordításnak.”

Camavinga

„Több energiája volt és karakteresebb volt a második játékrészben. Tanulja, hogy vigyáznia kell magára, komplett teljesítményt nyújtott.”

Rodrygo cseréje

„Volt egy kisebb izomproblémája, nem akartam kockáztatni vele. Nem köszönt nekem amikor lement, szerintem elfelejtette, nem hiszem, hogy ez nagy dolog.” (A brazil lecserélése után a kamerák lencsevégre kapták, amint Ancelotti a kispadon ülő Rodrygónak azt ecseteli, hogy nem kellene elfelejtenie köszönteni az edzőjét. – a szerk. kieg.)

Reina kiállítása

„Semmiség volt. Egy kicsit felhúzta magát Vini Jr. miatt, ennyi. Jó kapcsolatom van vele. Annyit láttam, hogy Vinit nagyon sokszor rugdosták, ahogy mindig.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…