Decemberre tervezik a Santiago Bernabéu hivatalos átadását

Hamarosan teljesen elkészül a Real Madrid stadionja, melyet 2019-ben kezdtek el átépíteni.

A stadion egyébként szeptember-október környékén teljesen el fog készülni, azonban a vezetőség decemberre tervezi a hivatalos átadást, amikor is szünetel majd a spanyol bajnokság. Ezt az értesülést Catalina Miñarro, a klub vezetőségi tagja is megerősítette egy sajtótájékoztatón.

A vezetőség egyetlen női tagját egyébként ezen a sajtótájékoztatón kérdezték Mbappéról és Viníciusról is.

“Semmi sem zárható ki, ha Florentino Pérezről van szó. Ha Mbappé ide szeretne igazolni, és a játékos is megfelel a klub kritériumainak, akkor itt fog játszani. Ha ezek közül valamelyik dolog mégsem teljesül, akkor nem lesz a Real Madrid játékosa, de majd érkeznek mások. Florentino mindig azt teszi, ami a legjobb a klub számára” – mesélte Miñarro.

“Meg kell védeni őt, mert egy olyan játékos, aki show-t varázsol a pályára és szórakoztat a játékával. A legutóbbi rasszista megnyilvánulások pedig teljességgel elfogadhatatlanok”.

– mondta, amikor Viniről kérdezték.

Szóba került még az Európai Szuperliga is, mely épp a napokban nyert meg egy pert a spanyol bíróságon. A határozat többek között kimondta, hogy az UEFA és a FIFA nem sújthatja büntetéssel azokat a klubokat, melyek részt vesznek a Szuperligában.

“Minden csapat továbbra is tagja a ligának, mert nem szálltak ki, bár igaz, hogy az UEFA nyomásgyakorlása miatt háttérbe vonultak” – tette hozzá Miñarro.

Forrás: Managing Madrid
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK