Ancelotti: Ez egy kritikus időszak, de jó formában vagyunk

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

Az olasz mester az Osasuna elleni mérkőzés előtt.

A meccs

„Ahhoz, hogy megnyerjük a meccset, elkötelezettnek kell lennünk, megfelelően kell hozzáállnunk és akarnunk kell a győzelmet. Ez egy kritikus időszaka az idénynek, a csapatnak ugyanabban szellemben kell folytatnia, ahogy eddig játszott. Nagyon pozitív érzéseim vannak, keményen harcolunk majd holnap. Jó formában vagyunk.”

Kimaradók, visszatérők

„Benzema nem lesz bevethető holnap. Szeretnénk, ha teljesen felépülne és kedden készen állna. Kroos sem edzett betegség miatt. Hazard visszatér, jól van, ugyanez igaz Courtois-ra is.”

Célok

„Szeretnénk csökkenteni a hátrányunkat a LaLigában. Tisztában vagyunk a meccsnaptárral, sok nagy meccset kell lejátszanunk. Úgy érezzük, hogy jó formában vagyunk, de minden egyes mérkőzéssel jobbá válhatunk. Erre a pozitív dinamikára és hangulatra kell alapoznunk.”

Álvaro Rodriguez

„Jól teljesít. Nem volt az előző keretben, mivel a nemzeti csapatával játszott. Holnap ott lesz, mivel hiszünk a kvalitásaiban. Sok jó tulajdonsága van, sokat segíthet nekünk. Magas, jó a levegőben, sokat adhat.”

BL:

„Nem gondolkodtunk a keddi meccsen. Jól ismerjük a Liverpoolt. Jelenleg a holnapi találkozóra összpontosítunk, mivel nagyon fontos, hogy csökkentsük a hátrányunkat. Az jár a fejemben, hogy kik lépnek pályára holnap, nem pedig a keddi meccs.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…