Joyce Moreno: Ancelotti és Raúl mellett Álvaro a legjobb kezekben van

Álvaro Rodríguez góljával egyenlített a Real Madrid az Atlético Madrid ellen szombat este – a 18 éves támadó első találata volt ez a királyi gárda színeiben. Carlo Ancelotti is dicsérte a fiatal játékost, akinek több lehetőséget szeretne adni az első csapat színeiben.

A játékos ügynöke, Joyce Moreno legutóbbi nyilatkozata szerint azonban az olasz szakember nem tett ígéretet arra vonatkozóan, hogy Álvaro jövőre az első csapat keretéhez tartozhat majd. A Cacereño elleni debütálása óta a támadó három mérkőzésen lépett pályára, egy gólt és egy gólpasszt jegyzett eddig.

„A távolabbi kapunál történt, egy szögletet követően” – mondta Moreno Álvaro góljáról. „Őt figyeltem az elrúgás pillanatában is. Amikor láttam, hogy elmozog, tudtam, hogy ő fejel majd és gólt szerez. És pontosan ezt tette.”

„Ahogy láttam, hogy gólt szerez, térdre rogytam és sírni kezdtem. A fejelés az egyik erőssége. 193 centi, sokszor láttam már, hogy hasonló gólokat szerez.”

„Ancelotti nem mondott semmit arra vonatkozóan, hogy jövőre az első kerethez tartozik majd. A mérkőzés után megöleltük egymást Álvaróval, az első kérdése az volt, hogy áll a Castilla a San Fernando ellen. Ez sokat elmond az elkötelezettségéről és a csapattársaival való viszonyáról.”

„Két lábbal a földön jár, ezt mondja, mióta vele vagyok. Tudja, milyen helyzetben van, nagy álmai vannak, de két lábbal a földön jár. Nagyon nyugodt srác, meglepő, mennyire érett.”

„Mióta az ügynöke vagyok, az U18-as tartalékok közül a Castilláig jutott, játszott az Ifjúsági Ligában, a spanyol U18-as válogatottban, az uruguayi U20-as válogatottban és a Madrid első csapatában…”

„Még sokat kell fejlődnie, ez lepett meg legjobban, amikor először megláttam. Fontos, hogy a benne rejlő potenciált és a fejlődését jól kezeljék. A legjobb klubnál van és a legjobb kezekben, köszönhetően Ancelottinak és Raúlnak.”

„Kijelentette, hogy Uruguay felé húz a szíve. Nehéz lenne számára a spanyol válogatottat választani.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK