Araújo: Vinícius egy csodálatos játékos

Ronald Araújo
Ronald Araújo (forrás: Youtube screenshot)

A Barcelona együtteséből Ronald Araújo és Sergio Busquets nyilatkozott a Real Madrid elleni Király-kupa-elődöntő első mérkőzését követően.

Araújo:

„Sokszor fogok még találkozni karrierem során Viníciusszal, ő egy csodálatos játékos. Mindannyian tisztában vagyunk a kvalitásaival, de nagyon keményen dolgoztam, hogy játszhassak ezen a meccsen és a dolgok számomra alakultak kedvezően.”

„Szerintem ez volt az idény legjobb meccse védekezés szempontjából.”

„Normál esetben többet van nálunk a labda, de ma azt is megmutattuk, hogy képesek vagyunk a saját tizenhatosunkon belül védekezni.”

„Jól játszottunk, remek védekező teljesítménnyel, jól harcoltunk. Szükségünk volt arra, hogy a két vereség után reagálni tudjunk.”

Busquets:

„Örülök, hogy én lettem az a játékos, aki a legtöbb El Clásicón lépett pályára.” (A spanyol középpályás Sergio Ramos és Lionel Messi elé került a ranglistán, immár 46 klasszikusával.)

„Ez a győzelem önbizalmat ad nekünk, mivel két vereség után érkezett. Remekül harcoltunk. A védelmünk egységes, a Madrid beíveléseinél ez jól látszott.”

Forrás: barcauniversal
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…