A Real Madrid videóban vágott vissza a klubot támadó Iturraldénak

A Real Madrid hivatalos TV-csatornája, az RMTV közzétett egy hosszú videót, melyben összegyűjtötték azokat a hibákat, melyeket Iturralde González, a korábbi La Liga bíró követett el a madridiak meccsein 17 éves pályafutása alatt.

A videó természetesen nem a semmiből került elő, hanem egy válasz Iturraldének, aki a hétvégén az országos TV-ben támadta a Real Madridot. Szerinte “durva és illetlen”, amikor a Real Madrid videókat tesz közzé az ellenük elkövetett bírói tévedésekről. Iturralde és a Real Madrid közötti feszültség persze nem most kezdődött.

A korábbi bíró még 2013-ban adott interjút a MARCA-nak, melyben arról is beszélt, hogy a Real Madridnak vele a legrosszabbak az El Clásicós statisztikái. További olaj volt a tűzre, hogy Iturralde megvédte a Barcelonát a Negreira-ügyben annak ellenére, hogy egyértelmű bizonyítékok vannak arra, hogy visszaélés történt.

video
play-rounded-fill

A videó bevezetőjében a következő hangzik el:

“Iturralde González, a játékvezető, aki végre levette a maszkját és mindent elkövet azért, hogy a Real Madridot támadja a médiában”

A klub egyébként a hétvégi közgyűlés után hivatalos közleményt adott ki arról, hogy részt fog venni az FC Barcelona ellen felhozott sportkorrupciós vádak tárgyalásain.

Forrás: RMTV
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK